Datori un IT

  • shevijs
    +4

    Kārtējais sižets pārdomām... smiley-roll.png

    https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/13.02.2017-aizli...datoru.id90835/

    Ņemot vērā, ka pat es sapratu kur un kā var atrisināt problēmu, kļūst pavisam skumji.

    Atkāpītē par nodokļiem arī viens liels paradokss beigās iznāk. biggrin_mini2.gif

    • mad
      +2

      Nesen laboju vienu laptopu kurš pirms tam bija pabijis oficiālā servisā, pēc saimnieka vārdiem samainīt enģi. Par 60 EUR.

      Sūdzība - pēc remonta darbnīcā nestrādā wifi. Vienreiz jau nests atpakal, tā pat nestrādā.

      Skatos, ka wifi it kā viss ar draiveriem labi, kaut kādus tīklus redz, bet pat 20 cm no rūtera rāda vienu strīpiņu signālam un nevar pieslēgties.
      Pabakstiju softu, neko aizdomīgu neredzēju - domāju, moš aizmirsuši vai sūdīgi uzsprauduši antenu, sāku jaukt vaļā un bļāāāāāā... bez vardarbības mēģinot atvērt datoru "salabotā" enģe atkal nolūza no datora apaksas.

      Pimpauši ir vnk pielīmējusi nolauztās plastmasas ausis (kur skruvejas enge pie korpusa) ar superlīmi, kas labākajā gadījumā tur līdz pirmajai straujākajai ekrāna atvēršanai, savukārt antenas vadam konektors ir notrūcis nost, vads aptīts ar izoleni un mētājas blakus kartei.


      Beigās salaboju normāli, zem enges visu pielēju ar epoksīdu un ieliku lielākas skrūves, antenas kabelim pielodēju citu galu un viss strādā.

      Es esmu programmētājs un datorus laboju ļoti reti, ja es to varu salabot pie virtuves galda ar vienu roku atgaiņājot kaķi, tad kāds attaisnojums ir datoru servisā nevarēt un nekautrēties par to paprasīt normālu naudu? Jāklapē tādu sūdu ciet.

      Pēc "remonta" darbnīcā, par 60 eur. Paķēpājās ar superlīmi un gatavs:

      • Hidden driver
        0

        Zinu tavu sāpi, man labāk patīk kā labo telefonus - ko tu viņam izdarīji? - Salaboju kaut ko hvz 20€ no tevis, bet galvenā problēma palika jo to nevar salabot.

      • obsidian
        0

        Zinu dažus cilvēkus kas iepriekš strādājuši oficiālos laptopu ražotāju servisu centros un godīgi es vairs nevienam nevaru ieteikt pie viņiem dajebko darīt negarantijas ietvaros un pat ja garantija principā uzreiz jau jāgatavo viss lai vērstos PTAC.

    • breikeris
      0

      Varbūt kāds var ieteikt kādu vietu kur salabot datoru par adekvātu cenu?

      • shevijs
        0

        Jūrmala, Kauguri der? biggrin_mini2.gif

        Sižetā ar viens sakarīgs kantoris (Rīgā) bija.

      • Hidden driver
        0

        Es varu ieteikt sevi

        • breikeris
          0

          Okkay, Mācēsi salabot tādu problēmu- portatīvais slēdzās iekšā, lampiņas iedegās bet ekrāns neko nedod pretī, pēdējais kas notika bija- uzmeta iefrīzojās ekrāns, uzmeta BSOD un izslēdzās