Dota 2

• PainFoinmr
    0

rate pls
    Iesakat kādi supporti pašlaik ir vislabākie un aktuālākie. Kā arī varbūt ir kāds youtube kanāls tēmēts tieši supportiem (zinu, ka LoLā bija)?
    Vēl es normāli māku spēlēt ar Wisp un Earth Spirit. Agrāk vēl atceros, ka supportoju ar Tusk un Tidehunter. Uzspēlēšu tagad vienu spēli ar Tidehunter un deliverošu.

• PainFoinmr
      0

Reku normālā lielumā:

• PainFoinmr
      0

Ai, tusk nenoskrīnojās, bet biju 2/5/17, builds bija Magic Wand, Arcane Boots, Drum of Endurance, Vanguard, Desolator, Orb of Venom.

Nu pastāstat cik man buildi sakarīgi un par to, kādus supportus vēl man izmēģināt. Pašlaik jūtos komfortabli ar Tusk, Tidehunter, Wisp, Earthshaker, Earth Spirit.

• HenrihsT!
      0

Ar wisp/earth spirit diez vai tu jūties konfortabli, ļoti grūti supporti.
      Iesaku jakiro, maxo 3. pirmo visu laiku 3. un izmanto tikai uz heroes/tower, 4. līmenī 150 dmg ik pa 5 sec.
      Tad vēl labi ir standarta nukeri lion,lina

• PainFoinmr
        0

Nu ar Wisp es jūtos diegan komfortabli, protams, praktizēties man ir vēl daudz ar visiem nosauktajiem. Earth Spirit gan ir grūts, jā biggrin_mini2.gif
        Jakiro arī reiz spēlēju, pamēģināšu atkal.
        Un standarta nukeri, vai tad darbojas tāpat kā supporti?

• HenrihsT!
          0

Gandrīz jebkurš var būt supports, izņemot dažus ,piem, spectra, ursa, rikiun citi, kurus nevaru iedomāties.
          Tikai katram dīvainajam supportam ir kāds mīnus un tas parasti ir lanings.(alchemist,sven, void)

• Red Line87
        0

Lich,tide,darkseers,shadow shaman,shadow demon, sandkinga!

• HenrihsT!
          0

Darkseer support?

Tam gan nepiekrītu, viņam vajag daudz lvl un arī farms normāls.

• Red Line87
            0

Nez, man patīk iet solo offlane dabūt meku arcane boots n stuff palīdzu teamam effektīvi ar early/mid game un teamfights

• PainFoinmr
          0

Ak jā, vēl esmu spēlējis Witch Doctor un atceros, ka tīri labi sanāca.
          Bet šoreiz ieraudzīju supportiņu, ko nekad agrāk nebiju ievērojis. Nekad arī nebiju ievērojis šādu hero vispārībā.
          Rate pls. Domāju, ka man personīgi sanāca gana labi pirmajai reizei. Es tikai savu ult nesapratu. Bet build man trāpījās ļoti labs. Ļoti foršs bija Q + Urn of shadows. Tā ieguvu vairākus killus, kad kāds izdomāja, ka es zem torņa ar maz hp esmu labs mērķis.