Geocaching

• shevijs
    0

Ar @latvija18 kaut kad nākamnedēļ ir doma braukt uz Rīgas un paslēpņot, sākt domājam no rīta puses un atpakaļ uz Jūrmalu pašā vakarā, laikam arī @Static ir gatavs piedalīties, varbūt vēl kāds?

• latvija18
      0

Shevijs mani pamudināja sākt ar Geocaching nodarboties.Vakar atradu pirmo slēpni,superīgi smile_mini.gif .

• Static
      0

Pa kuru Rīgas pusi? Rīgā neesmu slēpņojis gadu, tā kā, ceru, ka daudzi jauni nākuši klāt.

• shevijs
        0

Ar vilcienu gan, laikam jau pa centru, jāskatās un jāpaplāno sīkāk.

• Static
          0

Ar velo būtu daudz vieglāk, bet nu... sad_mini.gif

• latvija18
            0

Es labprāt ar velo taču ir nelielas problēmas ar vienu celi dēļ treniņiem. sad_mini.gif

• Static
              0

Uzliks uz vieglu ātrumu un slodzes praktiski nebūs. smile_mini.gif

• latvija18
                0

Nu es skatīšos pirmdien pie ārsta un tad redzēs.

• Wanted
        0

Static, tu dzīvo Rīgā un neslēpņo tur? smiley-surprise.png

• Static
          0

Kā jau teicu, pagājušajā sezonā biju aplasījis diez gan, taču līdz šim laikam neesmu Rīgā vispār slēpņojis. Ne īpaši patīk, jā, daži slēpņi ir ōsam, taču pārsvarā Rīga ir priekš statistikas.

• Tuc's
        0

Tu dzīvo Jūrmalā?

• shevijs
          0

Vaivari/Kauguri.

• Carlsberg
        0

Centrs/Vecrīga vnk zelta bedre. Parisiniet vēl mistērijas (varu iedot listu ar tām, kas centrā atrodas, ja vajag) un tad varēsiet iet lasīt vienu pēc otras. Vecrīgā jau ~14 slēpņi ir + vēl centrs (10min gājienā). Tad apmēram pie 25 mierīgi salasās smile_mini.gif

• latvija18
          0

Paldies mēs mērķējam pēc iespējas vairāk savākt smile_mini.gif

• Carlsberg
          0

Ātrumā skaitot sanāca, ka (ja nekas nav ņemts vecrīgā+centrs), tad var ~33 slēpņus dabū. Centrs ~10-15min uz visām pusēm no vecrīgas. Bet daudzi slēpņi ir premium un mistērijas arī. Bet lasīt tur ir ko, tas gan. Vēl var biķerniekos palasīt.

• Eduards
            0

Biķerniekos ņēmam vienu slēpni un mūs pectam apsargi dzinās pakaļ biggrin_mini2.gif biķerniekos vsp man liekas vairs nav slēpņi palikuši daudzi, zinu ka man bija pāris draugi, kas iereibuši viņus postija.

• Carlsberg
            0

10 traditional saskaitīju + vēl pāris mistērijas (kas gan ir wtf) un multi. It kā nekas disablots nav.