Nu tad vēlreiz! Otrdien kopā ar @Static un @latvija18 ir doma paslēpņot pa Rīgu - Centrs/Vecrīga, laiki vēl nav izdomāti, vēl arī nav skaidrs, vai ar velosipēdiem vai bez. Tātad, vai būtu vēl kāds, kurš vēlētos piedalīties?
Geocaching
- 0
Tā kā saprotu, ka jums ir maz atradumu, ir ļoti vērtīgi palasīt šo http://abc.geoforums.lv/ , lai apmēram saprastu, kas un kā. Slēpņus ir uzlikuši tādi paši slēpņu meklētaji, kā jūs. Varbūt arī jūs pēc kāda laika izliksiet savus pirmo slēpņus un lai viss būtu OK (to gan labāk darīt, kad jau ir uzkrāta kāda pieredzīte), tāpēc noder to informāciju palasīt/pārskatīt
- 0
Nu ko, tad ceturtdien varētu sākt ieplānot, viens Geocaching geeks mums būs - Static. Es jau ar esmu, vismaz parastos slēpņus sapratis un apguvis. Pats ar vilcienu no Jūrmalas, ap kādiem 11? 12? Varētu satikties pie stacijas pulksteņa un tad līdz tumsai? Pats es varu līdz pēdējajam vilcienam uz Jūrmalu, tas ir kaut kur ap 12.
Ak jā, ja vajag, tad es varu pa skype +/- lielos vilcienus izstāstīt, kas un kā. - 0
Sarakstu varat iedot kur dosieties?
- 0
Varētu pievienoties, tikai pēcpusdienā/vakarā.
- 0
Bāc, nu tad vajag izdomāt, ar riteņiem vai bez?
Laikam būs jāsastāda slēpņu saraksts, palīdzēsi Static?
- 0
Cik sapratu problēmas ar velo ir tikai @Ridiculus, ja viņš aizņemās no Gata, vai kaut kā tā, tad droši ar velo.
- 0
Shevij, negribi labāk pa biķerniekiem pavazāties vai dreiliņiem? Tur ir daudz slēpņi, centrā jau katrs kad grib var aizbraukt.Unun itkā man ar velo ir kā ir, nezin no kā nežēligi čīkst kauns ar tādu braukt, viss darits, bet nekas nepalīdz.
- 0
Vel jau uz jautājuma zīmes ir otrs trešais idejas autors @latvija18 . Es jau varu, bet es sāku no cnetrālās stacijas un no turienes man arī jābeidz, man galīgi tas nav izdevīgi.
- 0
Ko tad darām? Mums vajag kaut kādu balsošanu, es skatos, cik cilvēki, tik viedokļi.
- 0
Klau, tad kas notiek? Man 4dien vēl netu vilks dzīvoklī, tāpēc tikšu tikai vakarā. Te daži minēja arī, ka tiktu tikai vakarā. Un mēs kājām vai ar velo? Dažiem velo nav, un daži ar velo nedrīkst braukt. Visbeidzot, mēs ņemam Biķerniekus vai arī centru?