Geocaching

• Fidoo
    +2

Lidosta Rīga - Vanšu tilts. Tapis beidzot arī kāds garāks maršruts man. smile_mini.gif Sākumā aizbraukšu uz turieni un tad ar kājām uz Vanšu tilta pusi bīdīšos. Ieplānoti 14 slēpņi.

• Ridiculus
      +2

Kāpēc mani nepasauci? :/ Es tajā galā taču biju...

• Fidoo
        +2

Es tev skype uzrakstīju, bet tu neatbildēji. Lai vai kā, ja tev rīt ir brīvs, varam doties. Es pieveicu tikai pašu sākumu, t.i., pirmo slēpni. biggrin_mini2.gif Otro nesanāca paņemt, jo tur, lai ietu, vajadzētu būt vismaz diviem, lai varētu pafočēties. biggrin_mini2.gif Pašam selfijus kkā negribējās taisīt. Trešajā vietā es stāvēju kādas 20min, bet satiksme man neļāva tikt pie slēpņa. Tad nu šodien atmetu ar roku un izdomāju, ka rīt varētu, bet tikai tad, ja būs kompānija.

• Ridiculus
          +2

Jo es nebiju mājās? Es taču teicu, ka uz slimnīcu braucu. Un varēji jau uzzvanīt, nevis Skaipā rakstīt.. Un rīt man nav brīvs. :/

• Fidoo
            +2

Nu man tu neteici, ka uz slimnīcu brauc. ;P Tev treniņš rīt?

• Wanted
      +3

Viens pats? Izklausās forši, es arī gribētu tā.

• Fidoo
        +2

Šoreiz viens pats, citus pāriniekus ceļam neatradu. :/ Jā, būtu forši, ja nebūtu šādu tādu aizķeršanos. Tagad jau mājās braucu un nāksies citu dienu atkārtot. smile_mini.gif

• krabz
      +3

Būtu ātrāk paziņojis... cray_mini2.gif Man tak lidosta 5min braucienā no mājam.

• Fidoo
        +2

Nu, ja Jānis rīt piekritīs varam turpināt, bet, ja būsi ar auto, tad var būt problēmas ar auto novietošanu, vismaz 3.vietā, kur biju, tā būtu, tāpēc vajag ar kājām.