Geocaching

• shevijs
    +3

Beidzot arī laiks trešajam 14. gada pasākumam, šoreiz Ziepniekkalna purva trase. Uzreiz jāsaka, ka trases apstākļi nav tādi paši kā Slapjajā kaķī un ar parastām ielas drēbēm un apaviem visu varēs izstaigāt bez problēmām. Trase kartē - https://puu.sh/bnIli/01480f6366.jpg , trases links - https://www.geocaching.com/map/default.aspx#?ll=56.87865,24.095566&z=13 .

Kurš datums būtu labāks? 13. (sestdiena) vai 14. (svētdiena), tas ir pēc nedēļas. IMO, 13. būtu daudz ērtāks lielākajai daļai.

Kurš piedalās?

• shevijs
    • lakrica
      +3

A man tapat nav dzives. Im IN
      Vienalga kurš datums

• Aizkadrs
      +4

Apdomāšos...uz tiem datumiem nekas ieplānots ar īsti nav.

• Twī
      +3

Man der 13. 14. datumā skrienu NikeRigaRun. Ja ir 13., tad 98%, ka es būšu.

• mjau
      +4

Domāju ka būšu.

• krabz
      +3

Varētu, ja neiekritīs nekas steidzams.

• SkitsVicious
      +4

Varētu aizbraukt, tikai neko daudz nesaprotu no GC. Kompānijas pēc kaut vai.

• krabz
        +3

Tur īsti nekas tāds nav jāsaprot smile_mini.gif

• lakrica
        +10

Vienk. ej visiem līdzi un ēd.

• Wanted
          +5

Labākais padoms!

• shevijs
        +4

Iemācīsim!

• Styrnucis
      +4

Nu kā jums tas izdodas? 14. māsa lido prom un 12. viņai ārpus Rīgas ir atvadu ballīte, kas nozīmē, ka Rīgā būšu vien kaut kad 14. =/

• throttle
        +4

Imho būšu Dublī tajos datumos , bet vispār jau gribētos arī geo wink_mini.gif

• shevijs
        +3

Katrā ziņā, datums tad laikam jau skaidrs - 13., sestdiena.

• krabz
          +3

Cik ilgi tas varētu aizņemt?

• shevijs
            +3

Ģirt, tu tak zini, kā ir ar šāda rakstura jautājumiem. biggrin_mini2.gif

• krabz
              +3

Protams, vienkārši moš ir kāds info, jo man vakarā uz treniņu jāpaspēj.

• shevijs
                +3

Cikos?

• krabz
                +3

@shevijs 19.30 parasti ir.

• shevijs
                +3

Jā, tad jau nevajadzētu būt nekādām problēmām.

• shevijs
            +3

Katrā ziņā, tikties pie turkebaba varam ap kādiem 10/11 un jāplāno visu diena, nu tā, līdz vēlai pēcpusdienai.

• Ridiculus
        +4

Par apaviem gan apdomājiet divreiz. Toms prot atrast purvu arī Rīgas centrā. biggrin_mini2.gif

• Fidoo
          +5

Ziepniekkalna trase jau arī ir purvs.

• Aizkadrs
        +4

Ehh...tomēr uzpeldēja viens cits pasākums, tepat Valmierā. Atkal, šis aizies gar degunu.

• shevijs
          +3

Jums vajadzētu savu klubiņu uztaisīt - tie, kuri nekad netiek uz exs gc pasākumiem. biggrin_mini2.gif

• Aizkadrs
            +3

Tas tapēc, ka Rīga. Ir jau bijušas reizes, kad datums un laiks atļauj, bet nav pa kabatai.

• Carlsberg
            +3

Hah. Man tas pats, semestra sākums, gandrīz katra nedēļas nogale jau aizpildīta biggrin_mini2.gif

• shevijs
        +3

Gan jau nebūšu vienīgais, kurš nebrauks uz centru, tāpēc varētu norunāt tikšanos kaut kur pie trases sākuma uz pulkstenis 11? Tur no centra ar vienu autobusu var ļoti ērti aizbraukt.

• shevijs
        +2

Izskatās, ka pagaidām sola arī labu laiku.

Tikšanās vieta plskt. 11 varētu būt apmēram šeit: https://puu.sh/bshBA/f041b6f49c.jpg

Tagad būtu forši tikt skaidrībā, kas un kā nokļūst līdz turienei.

• shevijs
          +2

IMO, Visērtākais sabiedriskais no centra ir šis: https://puu.sh/bshVh/9a0f114d34.png

Galā ir bez 10 vienpadsmitos.

• Ridiculus
            +2

Ja nu nokavē, var doties uz turieni ar 27. troļuku no blakus pieturas, vai gaidīt nākamo autobusu, kurš tur ieradīsies tieši 11:00.

• shevijs
              +2

Nu lol, protams. Tik gribētos iepriekš zināt, kas brauc un kā, lai varētu ar visiem rēķināties.

• Ridiculus
                +1

Es un Viktors braucam.
                25x52 brauc, ja krabz brauc (krabz vēl nav izlēmis, vai dosies).

• shevijs
                  +2

Par krabi zinu, šad tad, precīzāk, šodien un rīt, sanāk ar vienu vilcienu braukt.

• shevijs
                  +2

Pieņemšu, ka pagaidām @mjau @lakrica @Twī @burvis būs.

• lakrica
                  +2

@shevijs sorry, es uz jautajuma zimes, jo 5dien baigais bujāns būs un tad redzēs kā nākamajā dienā. a ja es jums taja diena no rita pazvanu un pasaku vai būšu/nebūšu ?

• shevijs
                  +1

Droši.

• Twī
                  +2

Es būšu. Un arī nebraukšu caur centru visticamāk, bet centīšos uzrasties Zepā ap 11.00.

• Static
          +2

Es varētu pievienoties. Uz mani gan lūdzams nekādas cerības nelikt, jo viss man vēl var mainīties.

• SkitsVicious
          +2

Nebūšu, vectēvam jāpalīdz :/

• krabz
          +1

Arī tomēr netieku sad_mini.gif

• lakrica
          +1

Ble es tikko atnacu majas, es mirstu.. nebūšu!

• Fidoo
            +1

Tu esi mīkstais, es arī mirstu, bet tāpat taisos.

• lakrica
              +1

Vecit ,man reali sudigi.

• alberts00
          +1

Meh, tikai tagad pamanīju...