Geocaching

• Zveraboj
    +3

Šodien man diezgan ražīga diena, dabūju vienu FTF un daudz citus šodien, vai vakar publicētus slēpņus.
    Īsumā te būs mans gada apskats un jaunā gada plāni.

Pagājušo gadu man bija lielāka aktivitāte salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem. Viens no iemesliem ir auto / velo iespējas un ja labs laiks, tad dodos slēpņot.
    Mans šī gada mērķis ir dabūt aizpildīt visas gada dienas, kad slēpņojis.
    Plus sasniegt streak 100 dienām, šobrīd ir 75.
    Šī gada plānā izveidot vismaz 4 pasākumus un vismaz 1 mistērijas slēpni, protams, ja būs gribēšana tad arī parastos, vai multi slēpņus.
    Kā jums ir gājis un, vai ir plāni uz jauno gadu?

• shevijs
      +3

Man kaut kā šādi izskatās:

Gada izskaņā biju GC pasākumā Karavīra Maizīte 11 - ļoti patika. Tos tā kā vajadzētu un gribētos vairāk apmeklēt, visādi citādi uz pašu slēpņošanu kā statistiku īsti plānu nav, pagājušo gadu ar labu uzviju sanāca noapaļoties uz pirmo 1000. Kopumā pēc iespējas vairāk aktīvi pavadīt brīvās un ne tik brīvās dienas, meklējot arī slēpņus gan primāri, gan sekundāri. Varbūt pašam vēl kaut ko vajadzētu noslēpt.

• Static
      +1

Oooo iegāju savā profilā pēc nez cik gadiem. Kad gāju exs tūrēs, pēdējās tā arī lkm neko nereģistrēju. Nostaļģija biggrin_mini2.gif

• Carlsberg
      0

Kaut kā šādi:

https://imgur.com/a/TBcFbnG

Pagājšgad citu apstākļu dēļ vissliktākais gads, laiks vispār nebija neko citu darīt un slinkums arī nedaudz. Šogad apņēmos atsāks daudz aktīvāk. Pārvācos atpakaļ uz LV, dzīvoju Rīgā, tā kā, ja kādam gribas kompāniju slēpņojot, labprāt pievienošos, jo tā lielākoties cachoju viens pats. Arī uz kādu pasākumu pievienotos.

• Zveraboj
        0

Jauks kopskats, skatos tuvu pie 2000. Gribēju apjautāties, kāds tev nickname un kurā vietā dzīvoji pirms pārvācies uz Rīgu?
        Ja tev nav iebildumi, mēs grupā varētu tevi pievienot pie slēpņotāju saraksta.

• Carlsberg
          0

Nickname iekš geo - KasparsVA un es jau esmu slēpņotāju sarakstā wink_mini.gif
          Pirms tam 4 gadi dzīvoju Lielbritānijā.