Ģitāristi

• Albis
    0

Vēlējos jūsu padomu, domāju pēc 2 dienām pirkt elektrisko ģitāru.Tagad jau ir akustiskā kura labi spēlē bet biju ieinteresēts spēlēt roku.Esmu iesācējs un vadoties pēc justinguitar.com ieteikuma esmu ticis pie šī:http://www.muzikasveikals.lv/gitaras/elektriskas-gitaras/Stratocaster-gitaras/Yamaha-Pacifica-012-BL
    Vai ir kaut kas kas būtu jāzin vai kādi padomi?

• Albis
      0

Piedodiet par komatiem es steidzos biggrin_mini2.gif

• Whisper
      0

Yamahu es ņemtu, ja speletu jazziņu vai blūziņu. Kaut kam smagākam ne pārāk der. Un to es pāris dienas atpakaļ pārbaudīju Dpilī veikalā.

• PĪLĒ
      0

Ja esi noskaņots spēlēt kko reāli smagu, tad iesaku LTD, Schecter, Ibanez, Gibson. No stratocasteriem jā, pacifika manā skatījumā ir diezgan laba. Pašam protams vairāk patīk Fendera Telekasteri.

• Whisper
        0

Ja spēlē Skillet, A7x, PR, TDG utt tad Šiciks/SGR, ESP/LTD, Ibanez ieteiktu, cena un kvalitāte. Ja Metallicu vai citu treša grupu tad ESP/LTD perfekti iet. Ar citam (izņemot lēto galu) neesmu saskāries un nedomāju, ka par pieejamu cenu būs kaut kas labāks.

• Albis
        0

Es laikam pērku pacificu, bet vai tad skaņu nenoteiks pastiprinātājs?

• Whisper
          0

Ja nopirksi lampu tad noteiks protams. Kā arī visādas primockas, cip pedāļi, procesori utt.

• Whisper
          0

Ko tu spēlēt gribi, pasaki konkrēti?

• Albis
        0

Roku spēlēt gribēju ar fingertaping

• Albis
        0

Godiigi sakot speeleetu visu, kas labi skan, roku es domaaju.@okuls

• Albis
          0

@okulis pld tev! smile_mini.gif
          aizieshu uz veikalu un tur noproveeshu pacificu, ja nepatiks paskatiisos fenderi