Gramatikas Komisija

  • throttle
    +1

    Pirmā Nedēļa - Pieturzīmju treniņš.

    1. Pavasaros kad uzziedēja ceriņi arī ābeles un ķirši Torņakalns neatvairāmi atgādināja jebkuru Latvijas mazpilsētu.

    2. Torņakalnu šķērsoja dzelzceļš ļaujot turpināt braucienu vai nu uz Jelgavu vai vasarnīcu rajoniem kā Bulduri Edinburga Majori Dubulti un Karlsbāde.

    3. Pāri Torņakalnam pacēlās Lutera baznīcas zvanu tornis Arkādijas parks ar retu augu un koku stādījumiem un tiltiņiem bija plašas apkārtnes saviesīgās dzīves centrs un Māras dzirnavu dīķa krastā vēl nebija uzceltas rakstnieku un mākslinieku mājas.

    4. Torņakalnā dzimis Kārlis Padegs latviešu mākslinieks kura izskats intriģēja daudzus jo viņa tumšie mati bija atsukāti atpakaļ un cieši pieglausti galvai bet piere padarīta augstāka izdzenot matus.

    // CE 2008. 12.klasei Latviešu valodā.

     

    Lai aizklātu savu tekstu pēc ierakstīšanas labojot -> html view (es tikai nezinu, vai tas ir pieejams jums) 

    <font style="background-color: black;">1-4 teikums šeit</font>

     

    Šī ir pārbaude sev. Ja ir kādas neskaidrības izveidojat jaunu tēmu, kur apspriesties. Saite tiks norādīta šeit (Pirmajā ierakstā). 

    • Ričards
      0

      1. Pavasaros, kad uzziedēja ceriņi, arī ābeles un ķirši, Torņakalns neatvairāmi atgādināja jebkuru Latvijas mazpilsētu.

      2. Torņakalnu šķērsoja dzelzceļš, ļaujot turpināt braucienu vai nu uz Jelgavu, vai vasarnīcu rajoniem, kā Bulduri, Edinburga Majori, Dubulti un Karlsbāde.

      3. Pāri Torņakalnam pacēlās Lutera baznīcas zvanu tornis, Arkādijas parks ar retu augu un koku stādījumiem, un tiltiņiem, bija plašas apkārtnes saviesīgās dzīves centrs, un Māras dzirnavu dīķa krastā vēl nebija uzceltas rakstnieku un mākslinieku mājas.

      4. Torņakalnā dzimis Kārlis Padegs, latviešu mākslinieks, kura izskats intriģēja daudzus, jo viņa tumšie mati bija atsukāti atpakaļ un cieši pieglausti galvai, bet piere padarīta augstāka izdzenot matus.

      Manas devītklasnieka zināšanas.

    • Rocky__Lv
      0

      Pavasaros, kad uzziedēja ceriņi, arī ābeles un ķirši, Torņakalns neatvairāmi atgādināja jebkuru Latvijas mazpilsētu.

      Torņakalnu šķērsoja dzelzceļš, ļaujot turpināt braucienu vai nu uz Jelgavu, vai vasarnīcu rajoniem, kā Bulduri, Edinburga, Majori, Dubulti un Karlsbāde.

      Pāri Torņakalnam pacēlās Lutera baznīcas zvanu tornis, Arkādijas parks ar retu augu un koku stādījumiem un tiltiņiem bija plašas apkārtnes saviesīgās dzīves centrs, un Māras dzirnavu dīķa krastā vēl nebija uzceltas rakstnieku un mākslinieku mājas.

      Torņakalnā dzimis Kārlis Padegs, latviešu mākslinieks, kura izskats intriģēja daudzus, jo viņa tumšie mati bija atsukāti atpakaļ un cieši pieglausti galvai, bet piere padarīta augstāka, izdzenot matus.

      Šobrīd mācos 10. klasē.

    • Ridiculus
      0

      1. Pavasaros, kad uzziedēja ceriņi, arī ābeles un ķirši, Torņakalns neatvairāmi atgādināja jebkuru Latvijas mazpilsētu.

      2. Torņakalnu šķērsoja dzelzceļš, ļaujot turpināt braucienu vai nu uz Jelgavu, vai vasarnīcu rajoniem, kā Bulduri, Edinburga, Majori, Dubulti un Karlsbāde.

      3. Pāri Torņakalnam pacēlās Lutera baznīcas zvanu tornis, Arkādijas parks ar retu augu un koku stādījumiem un tiltiņiem bija plašas apkārtnes saviesīgās dzīves centrs, un Māras dzirnavu dīķa krastā vēl nebija uzceltas rakstnieku un mākslinieku mājas.

      4. Torņakalnā dzimis Kārlis Padegs, latviešu mākslinieks, kura izskats intriģēja daudzus, jo viņa tumšie mati bija atsukāti atpakaļ un cieši pieglausti galvai, bet piere padarīta augstāka, izdzenot matus.

    • Shattred
      0


      1. Pavasaros, kad uzziedēja ceriņi, arī ābeles un ķirši, Torņakalns neatvairāmi atgādināja jebkuru Latvijas mazpilsētu.

      2. Torņakalnu šķērsoja dzelzceļš, ļaujot turpināt braucienu, vai nu uz Jelgavu, vai vasarnīcu rajoniem, kā Bulduri, Edinburga, Majori, Dubulti un Karlsbāde.

      3. Pāri Torņakalnam pacēlās Lutera baznīcas zvanu tornis, Arkādijas parks ar retu augu un koku stādījumiem, un tiltiņiem bija plašas apkārtnes, saviesīgās dzīves centrs, un Māras dzirnavu dīķa krastā vēl nebija uzceltas rakstnieku un mākslinieku mājas.

      4. Torņakalnā dzimis Kārlis Padegs, latviešu mākslinieks, kura izskats intriģēja daudzus, jo viņa tumšie mati bija atsukāti(made me lol_mini.gif ) atpakaļ un cieši pieglausti galvai, bet piere padarīta augstāka izdzenot matus.