Lielbritānijas exieši

  • Zveraboj
    0

    Kārtējie jaunumi saistībā ar imigrantiem uz UK.
    Jaunumi attiecās uz tiem iebraucējiem, kas ierodās UK un nevar atrast darbu, sevi nodrošināt un lūdz palīdzību - pabalstus (bezdarbnieku pabalstu, vai citus) īsā laikā pēc ierašanās UK, tiem draud piespiedu deportācija atpakaļ uz dzimto valsti.
    Esot pat tāda speciāla programma, ka UK deportē uz attiecīgo valsti caur attiecīgās valsts vēstniecību.
    Piemēram kāds latvietis, kas tiek izsūtīts prom, par viņa deportēšanu UK nemaksā, bet to deportāciju nodrošina (apmaksā) Latvijas vēstniecība. Kad deportētaus tiek atsūtīts atpakaļ dzimtenē, viņam tā summa noteiktā laikā ir jāatmaksā.
    Tiem, kas dodās uz UK pirmo reizi ar ideju tur uzturēties ilgāk, kā 3 mēneši ir jābūt finansiālajam nodrošinājumam uz tiem 3 mēnešiem, tajā laikā jāatrod darbs, ja vēlas uzturēties ilgāk dzīvot un strādāt. Jāprot legāli izdzīvot bez pabalstiem, jānodrošina sevi, iztika, dzīvošana. Ja kāds dodās kopā ar kādu nestrādājošu, tad tam arī ir jānodrošina dzīvošana iztika pa abiem.

    Situācija tāda, ka UK vairs nedos pabalstus, pat, ja tu esi trūkumcietējs. Ja esi slinks, nespēj atrast darbu, pietiekami labi nopelnīt - deportēs, jo to pašu trukumu ciest var arī dzimtenē. Anglijā neparedz apgādāt svešus pilsoņus, ja tie nespēj tikt galā ar sevi, tā jau daudzi tūkstoši angļu sēž uz saviem bezdarbnieku pabalstiem un UK nevēlās klāt no ES pabalstu meklētājus. Attiecība, cik citi iebraucēji UK meklē pabalstus pret angļiem, kas meklē pabalstus ārzemēs ir graujoša.

    Avots: https://apollo.tvnet.lv/zinas/ja-nevares-atra...ortacija/679620

    • SJohnson
      0

      Nekas no tā nav pieņemts, un to pieņemt ir pretlikumīgi, kamēr Lisabonas līgums netiek grozīts. Tas var beigties ar ļoti dārgu tiesvedību pret Eiropas Savienību, ar diezgan drošu Lielbritānijas zaudējumu, jo tā ir diezgan klaja diskriminācija. Kameronam nav autoritātes to pieņemt. Viņš ir Lielbritānijas Artuss Kaimiņš.

      Tur ir
      1. Jāgroza Lielbritānijas Lisabonas līgums ar Eiropas Savienību
      2. Parliamenta abām palātām ir jāpieņem šie tiesību akti

      Kameronam ir izpildvara, bet ne šajā gadijumā.

       

      Beztam, tie gandrīz 8 miljoni EU imigrantu, kas dzīvo Lielbritānijā, nodokļos nomaksā 100x vairāk, nekā pabalstu ņēmēji patērē. Mēs (LV migranti Lielbritānijā) apmaksājam visus LV pabalstu meklētājus. Es mēnesī NI nomaksāju ~600 poundus no savas algas, un jaunais fiskālais gads vel nav sācies, tur būs gandrīz 1000. Es viens nomaksāju 4-5 LV bezdarbniekus. Tai pat laikā viņiem ir daudzbērnu angļi, kuri ir noēdušies tā, ka nespēj pastaigāt un gadā no valsts saņem 30-50 tūkstošus mārciņu pabalstos (hell, mana alga ir 45000 uz papīra, kamēr cilvēki burtiski neko nedarot saņem vairāk). Tā politika ir nepareiza. Viss, ko grib Kamerons, ir atņemt balsis UKIP, jo ja UKIP tiek pie varas, Lielbritānija ar raķešmetēju iešauj sev kājā.