Lielbritānijas exieši

  • Zveraboj
    0

    Kārtējie jaunumi saistībā ar imigrantiem, kas dzīvo, uzturās UK.
    Runa iet par imigrantiem, kas no nav no Eiropas savienības, kas uzturās ilgāk par gadiem, no 2016 gada Aprīļa varētu stāties spēkā likums, kas paredz deportāciju no valsts (UK), ja gadā nepelna £ 35 000.

    Reāli tādu trešās pasaules valstu iebraucēji ir daudz. Visādi (babaji) indieši, afrikāņi, kurdi, pakistānieši un vēl no visādām citām valstīm. Viņi varēs legāli atrasties tikai tad, ja pietiekami pelna + maksā nodokļus valstij.
    Sava attīstība, ka pietiekoši labi pelna ir jāpierāda 5 gadu laikā kopš imigrācijas sākuma.
    ES pilsoņus tas itkā tiešā veidā neietekmē, taču pazūdod lielam skaitam strādnieku, kas šodien kaut ko reālu dara UK tautsaimniecībā, varētu rasties situācija, ka nepietiek darba spēku.

    Un ja vēl UK izdomā izstāties no ES, tad tautsaimniecība tiešām būs pakaļā. Liela daļa kopējais imigrantu skaits uztur UK, dara visādus darbus, kuru anglis nedarītu.

    Man pašam jau pa lielam arī nevisai patīk tas lielais skaits babaju, no kuriem liela daļa vispār neko nedara. Dzīvo, kā parazīti uz citu rēķina.

    Avots:
    https://www.theguardian.com/uk-news/2015/jun/...you-be-affected

    • SJohnson
      0

      Cool, lai gan esmu no EU, es kvalificējos shura.gif
      £45k crazy.gif

      • SJohnson
        0

        Bet ja nopietni, legāla imigrācija no visas pārējās pasaules nebija jāiztiek. Pabalstu meklētāji nāk no EU.

        Bet nu, es dzīvoju baltākajā vietā UK (Pilsētā, kur 93.7% ir balti un 5% aziāti shura.gif ), tā kā man ir diezgan grūti spriest. Indiešiem vajadzētu būt okei, un izlgītotiem melnajiem arī nav ne vainas. Aziāti nav "laimes meklētāji", tie vispār nav problēma. Though man konkrēti riebjas dvieļugalvas.

         

        Kamerons vispār spēlē baigo spēli, vai arī vienkārši nezina, ko dara. Izstāšanās no EU - UK tautsaimniecība saiet pilnīgā dirsā 12 stundu laikā. Migrantu legālais statuss būtu diskutējams temats, jo principā, kā Tu no EU valsts ierodies UK, Tev immediately ir tas, ko sauc par "indefinite leave to remain", kas principā ir tas pats, kas "permanent residence", bet pirms 5 gadu nodzīvošanas. Es par muitu un UK kompāniju tirgošanos EU un vice verse uztraucos vairāk.

        Un vel, tas, ka viņš plāno aizliegt enkriptēšanu. In general. Vienkārši enkriptēšanu. Oh he has absolutely no idea.