Sveiki mani Anglijas draudziņi, TAUTA IR LĒMUSI!

Lielāks ieskats, par to kā tauta ir lēmusi šeit
http://www.electoralcommission.org.uk/__data...result-data.csv

Refenduma rezultāti ir tādi, kādi tie ir un man gribās teikt, ka nav diezko forši, ja diezgan liela daļa nobalso līdzīgi. Sanāk zaudētātāji ar lielu % (neatkarīgi kuri zaudē). Labāk man patiktos, ja tauta lemtu skaidrāk, pārliecinošāk, ar normālu pārsvaru 75% pret 25%, vai 70% pret 30%. Tad saprastu, ko patiešām tauta vēlās, jo tagad sanāk, ka gandrīz puse iedzīvotāju ir neapmierināti.
Man ir pamats domāt, ka liela daļa balsotāju nemaz tā kārtīgi neapzinājās par to, kam atdod savu balsi. Viss slēpjās nepietiekamās referenduma kampaņas aģitācijā, kurā stabili nebija norādīti patiesie dati, līdz ar to vismaz kādi 7% - 10% nezināja īsti paši par ko balso.

To kā būs, rādīs laiks protams. Bet jebkurā gadījumā, pie jebkāda refenduma rezultāta Anglija cietīs gan finansiāli dēļ radītajiem izdevumiem, gan kopumā, ka ir izteikta neuzticība. 100% kritīsies GBP vērtība, krīt iespējams jau tagad, bet % būs vēl lielāks.
Izdevumi būs diezgan lieli arī dēļ pašas izstāšanās, visi likuma grozijumi, labojumi, dokumenti.
Pa lielam cietīs arī tirgus, jo jāslēdz jauni līgumi un t.t. Domāju paši vēl neapzinās kādas neērtības sev radījuši.

Pašam pa lielam nekas nedomāju, ka mainīsies dzīvē. Dzīvoju pietiekami ilgi, strādāju legālu darbu. Vienīgais mani vairāk satrauc iespējamie ceļošanas ierobežojumi, ja sliktākājā gadījumā ieviesīs vīzas. Bet gan jau, kā citas ne-eiropas savienības valstīs (Norvēģija, Zviedrija, Islande, Šveice) saglabās brīvu ceļošanu visiem Eiropas iedzīvotājiem.

Šovakar izskatās būs jāierauj uz visu to. beer.gif