Ja kādam labi padodas krievu valoda, labprāt palūgtu jūsu palīdzību iztulkot mazu tekstiņu, jo paša zināšanas valodā ir pielīdzināmas tuvu nullei. Pārtulkot un uzrakstīt noteikti būs vieglāk izmantojot šo: http://translit.ru/ Krievu alfabēta burtus izkārto pret latviešu alfabētu.


Krējumā gatavota karpa, sautēts cūkgaļas cepetis, grilēta vistiņa, sulīgs steiks, putukrējuma torte... Šo uzskaiti es varētu turpināt bezgalīgi, jo esmu pārliecināta, ka neviens vēl nav saskaitījis visas pasaulē izgudrotās ēdienu receptes. Ēšana ir viena no lielākajām baudām. Ēst gatavošana - specifisks mākslas veids. Ēst gatavotāji - pavāri ir īsti mākslinieki. Labi pavāri visos laikos bijuši lielā cieņā. Kādam tad jābūt pavāram? Meklēju atbildi gudrās grāmatās un atrodu: ''Pavāram nepieciešama laba garša, laba uzmanība un laba veselība.'' Vēl varu piebilst, ka pavāru mēs parasti iedomājamies smaidīgu un labsirdīgu. Nav, protams, izslēgts, ka nopietns cilvēks varētu pagatavot labu maltīti. Bet par vienu es esmu pilnīgi pārliecināta - pavāram jāmīl cilvēki un savs darbs, lai viņa gatavotais nevienam nenodarītu neko sliktu.