Motocikli

• xunks2
    0

Pagājušajā vasarā nopirku skrūvējamo drandaļetu.
    Nopirku Te pat Latvijā, par salīdzinoši smieklīgu cenu, taču bija redzams, ka nāksies ielikt vēl vismax 2x vairāk nekā iztērēts nopērkot to.
    Izbraucu, kārba slēdzās, motors gāja, nebija piereģistrēts ( atstumts no UK (2001) > Lietuva (2013.g ) > LV
    Nācās reģistrēt pašam, par laimi nebija jāiet sertifikācija (nebiju baigi pētījis, ka no Lietuvas, tas būtu bijis vajadzīgs ( ja nav uz rāmja e burta būtu jāiet sertifikācija, taču, tā kā bija reģistrēts UK, tad viss der. smile_mini.gif )
    Trūka plastmasas kreisajā pusē, bākas vāks beigts ( nolauzta atslēga ), aizdedze bija ok, bet bez atslēgas nekāda jēga, ar skrūvgriezi jau kāds bija spēlējies.
    Dakšas tukšas, centrālais amortizators arī beigts, ķēde + zobrati beigti, viens spogulis arī nolauzts, tāds bija šī 11kw ( papīros ) sākotnējais stāvoklis.
    Pāris detaļas sākumā dabūju, taču nederēja, jo no vecāka modeļa, ebay izdevās atrast kreisās puses plastmasas par nieka 5eur. Pārējās detaļas ( dakšas un centrālo atjaunojot ), nācās iztērēt ap 300eur, ieskaitot reģistrāciju.
    Tagad vien līdz laiks paliks mazliet siltāks jāsaskrūvē.
    Bilde no (normālās puses) stāvokļa sākumā -

https://imgur.com/3OAcPcV

Man ir tikai B kategorija, tāpēc jebkas, kas ir jaudīgāks par šo 100% neder, bet nevar teikt, ka šis aparāts priekš savas kubatūras un svara ir slikts, rotax varbūt gan ir tāda veiksmes spēle.

• Ričards
      0

Šiem reālā jauda ir ap 40 zirgiem, brauc 140-160km/h. No rūpnīcas lika ierobežotājus uz 11kw, kuri 99%, ka tev jau ir izņemti ārā.

Man 1. mocis bija Honda NSR - tiešais konkurents Aprilijai - 10/10 mocis, ja vien nebūtu izmēros mazs.

• xunks2
        0

Esmu 1,93m augumā, jā, ierobežotāju nav, 34 zirgi, ja gugle nemelo. Reāli ņēmu tieši šo, gan jaudas gan lieluma ziņā, pirmais mocis kā nekā, negribējās arī neko galīgi jaunu.