Motorolleri

• SuPeRgOvS
    0

Umm... Gribētu tākā salabot savu ķīniešu motorolleri uz vasaru, bet es no tā neko nesaprotu...
    Motorolleris vienkārši neko nedara, ne piedarbināt var ne ko... (Es tiešām neko nesaprotu crazy.gif )

• n1kon
      0

Aizved uz remontu crazy.gif ja neko nesaproti

• SuPeRgOvS
        0

Kā? hihi.gif

• n1kon
          0

Sameklē darbnīcu un aizstum kaut vai. Galīgos laukos gan jau nedzīvo

• SuPeRgOvS
            0

Damn, tuvākā ir dobele, nezinu vai tur ir darbnīca, bet dobele ir 15km no mūsu ciemata... Biš pa tālu lai stumtu..

• NOWimNPC
              0

Būtu vismaz nosaucis, kas ar viņu ir. biggrin_mini2.gif
              Dzirkstele ir? Vismaz kādas dzīvības pazīmes dod? Utt, tad vari visādus video skatīties, tikai jāzin kāds tev motors GY6 vai 139QM(nezinu tam otram nosaukumu crazy.gif )

• SuPeRgOvS
              0

Šodien paskatījos ko ar viņu var izdarīt... sapratu ka labāk neko... TĀDS ķīnieties ka bail aiztikt...
              Nu neko, izvilku veco Rīdziņu, nopirkšu motoru un braukāšu ar to. crazy.gif

• vw scirro
              0

Nolažoji, gan ar to, ka domāji R7 vai R5 biggrin_mini2.gif Tīrākais R-13 tev. Der tikai D8 un to modifikācijas.

• SuPeRgOvS
              0

Jā gan, to jau man pastāstija. crazy.gif

• Janzz_
      0

Pārbaudi vai ir dzirkstele, izskrūvē sveci, uzmauc svečvadu, pieliec sveci pie rāmja un padarbini, ja nav dzirksteles, nomaini sveci. Ja dzirksteles nav, tad cdi arī var būt pie vainas (draugam tā bija 4t ķīnai). Kad skaties dzirksteli, pirkstus turi uz gumijas biggrin_mini2.gif