- Kā pārstrādāt gatavo ražu par Pārtiku ,ar kuru barot dzīvniekus?
- Vai ir iespējams Virves dabūt arī pie draugiem atrast staipekņus ,krūmājos?
Okeānija
- 0
WYM? 28.08.2012. 13:27 teica:
- 0
1. Ej uz sadaļu Darbnīca, tur atrodi Pārtika, izvēlies atbilstošu recepti un taisi.
2. Virves var iegūt tikai ar taisīšanu Darbnīcā. Atrast staipekņus var uz savas salas rokot purvu, krūmus, ērkšķus. Pie drauga atrast nevar. Pie drauga darot labos darbus, tev var atgadīties "veiksmīgs notikums", no kura Random var dabūt visādas lietas, tajā skaitā staipekli.
To var dabūt arī, ja kāds uzdāvina.- 0
Tātad taisot jebkādu ēdienu, Tev tas pieskaitīsies pie Pārtikas?
un vai ir iespējams ,kad draugs uzdāvinot man 5 "staipekņus" varētu tos pieskaitit pie mana uzdevuma. Tur rakstīts ,kad vajadzētu atrast staipekņus izmeklējot krūmajus ,bet vai tas ko mainīs ,ja man kads tos uzdāvinās?
un kā to saprast "rokot purvājus" ,tas ir rokot zemi tur kur var stādīt augus? - 0
Par ēdienu, jā. Uz gala produkta (receptē) ir norādīts, cik daudz pārtikas vienības pēc ēdiena uztaisīšanas Tu iegūsi.
Draugs draugam var 1 x diennaktī uzdāvināt 1 dāvanu. Dāvanu dāvināšanas un saņemšanas limits ir 20 dāvanas pa diennakti. Tas nozīmē, ka Tu citam vari aizsūtīt tikai 1 dāvanu un katrs no draugiem var uzdāvināt tikai 1 dāvanu.
Ja tev uzdevumā vajag "Iesniegt", tad nav šķirba, kur tu viņus dabū (pats atrodi, tev sadāvina, vai atrodi pats pie draugiem ar "veiksmīgo notikumu").
Ja tev uzdevumā vajag ar meklēšanu atrast, tad tikai pašam rokoties pa savu salu (objektiem) jāsameklē 5 staipekņi. - 0
Roc vagas, ej uz veikalu, sadaļā pie "Augiem" atrodi "ērkšķus". Tos pērc un stādi vagā. No tiem var "ar zināmu biežumu" sameklēt.

Nokautais