Paldies ugunsputnam par tulkojumu!

Runa ir par Lauri Dārziņu. Znaroks runā par to, ja Lauris pieņemtu pretsāpju līdzekļus (ja pareizi sapratu), iespējams tad varētu pat uzvarēt spēli. Lauris atteicās no tā. Bet Znaroks Lauri nevaino, viņš vienkārši nedrīkst spiest saviem spēlētājiem lietot līdzekļus. Viņš nevienu nevaino. Stāsta par to, ka ārsts vienmēr atskaitās par to, kādā "stāvoklī" ir katrs spēlētājs, kurš spēlēs spēli un kurš - nespēs. Šoreiz Laura gadījumā viņš bija pārāk sliktā stāvoklī, lai spēlētu.

Otra tēma, par ko runā, ir par Kuldas noraidījumu. Pirms katra čempionāta visi izlašu treneri skatās dažādus spēļu atkārtojumus, kuros apspriež dažādus spēļu momentus. Viņš var galvot, ka nākamgad viņi par Kuldas spēka paņēmienu teiktu, ka viss kārtībā, bet pašlaik sakot, ka bija pārkāpums. Martinekam jau tāpat ir bijuši 6 smadzeņu satricinājumi pirms tam, tāpēc mazākā sadursme varēja izveidot šādas sekas. Slavē Kuldas spēli aizsardzībā.

Slavē arī izlasi, jo uzskata, ka komanda labi nospēlēja. Līdzīgs čempionāta sākums bija tāds, kāds tas bija Šveicē, jo toreiz gan zviedrus gan šveiciešus apspēlējām bullīšos. Gaidīja 7.-8. vietu.

Laboja krabz, labots 5x