Pwnanizor miniblogs

  • Pwnanizor
    -3



    1. Katra saruna ar Vestardu Šimku izcilo latviešu pianistu liek pārliecināties, ka viņš ar pelēcību ir uz „jūs” un ka nepakļaušanās stereotipiem gan dzīvē, gan mūzikā ir viņa ikdienas sastāvdaļa.

    2. Šodien retais brīnīsies par Vestarda dzīves principiem, kas izslēdz citiem pašsaprotamas lietas kā sēdēšana pie televizora ekrāna un regulārās piektdienas vakaru izklaides, un atkarība no ziņu virsrakstiem avīzēs vai interneta mājaslapās.

    3. Jaunā cilvēka dzīvē īpaša nozīme ir videi kas ir ap viņa lauku mājām „Vecmokās” kur mākslinieka dvēsele elpo visbrīvāk un no kurienes pēc Emīla Dārziņa mūzikas skolas absolvēšanas talantīgais pianists savus spārnus izpleš pasaules ceļiem uz Dienvidkalifornijas Universitāti un pēc tam uz karalienes Sofijas Mūzikas augstskolu Madridē.

    4. Interesanta ir Vestarda atzīšanās, ka uzaugot vietā kur apkārt ir lauki un mežs, viņš visā nopietnībā ir ļoti ilgi domājis, ka visi pasaules bērni spēlē klavieres.

    5. Vienā Vestarda dzīves svaru kausā liekama koncertbraucienos apceļoto valstu un pilsētu plašā ģeogrāfija un iespēja spēlēt kopā ar lieliskiem orķestriem un diriģentiem pasaules labākajās koncertzālēs, otrā iekšējā brīvība, sava ceļa gājums, dvēseles miers.

    6. Es nespēlēju ar pirkstiem, bet ar ķermeni, sirdi, domām, prātu un visām emocijām, kas darbina arī manus muskuļus tā savu klavierspēles stilu raksturo talantīgais mūziķis.

    7. Pianists atzīst, ka pagodinoša un iepriecinoša ir jebkura žūrijas atzinība, taču īstākā balva ir izjūta, kas pārņem, izejot uz skatuves un redzot absolūti pilno zāli, bet šo balvu bez šaubām nopelnīt un noturēt ir visgrūtāk.

    8. Vestards ir pārliecināts, ka pats labākais ko viņš var darīt ar savu dzīvi ir pilnvērtīgi izbaudīt katru dienu un piepildīt to ar ko tādu, kas pašu dara gudrāku, labāku, bagātāku.

    kāds var palīdzēt salikt komatus?

    • Pwnanizor
      -1

      Bump , vismāz kādu teikumu

    • Ods
      0

      Pildi pats

    • Pwnanizor
      0

      Nemāku labi likt komatus un vajag šo labi izpildīt

      • Jocinsh
        0

        Met aiz katra vārda, 100% būsi atradis visus komatus.

      • TedieeLv
        0

        1. Katra saruna ar Vestardu Šimku, izcilo latviešu pianistu, liek pārliecināties, ka viņš ar pelēcību ir uz „jūs” un ka nepakļaušanās stereotipiem gan dzīvē, gan mūzikā ir viņa ikdienas sastāvdaļa.

        2. Šodien retais brīnīsies par Vestarda dzīves principiem, kas izslēdz citiem pašsaprotamas lietas, kā sēdēšana pie televizora ekrāna un regulārās piektdienas vakaru izklaides, un atkarība no ziņu virsrakstiem avīzēs vai interneta mājaslapās.

        3. Jaunā cilvēka dzīvē īpaša nozīme ir videi, kas ir ap viņa lauku mājām „Vecmokās”, kur mākslinieka dvēsele elpo visbrīvāk un no kurienes pēc Emīla Dārziņa mūzikas skolas absolvēšanas talantīgais pianists savus spārnus izpleš pasaules ceļiem uz Dienvidkalifornijas Universitāti un pēc tam uz karalienes Sofijas Mūzikas augstskolu Madridē.

        4. Interesanta ir Vestarda atzīšanās, ka uzaugot vietā, kur apkārt ir lauki un mežs, viņš visā nopietnībā ir ļoti ilgi domājis, ka visi pasaules bērni spēlē klavieres.

        5. Vienā Vestarda dzīves svaru kausā liekama koncertbraucienos apceļoto valstu un pilsētu plašā ģeogrāfija un iespēja spēlēt kopā ar lieliskiem orķestriem un diriģentiem pasaules labākajās koncertzālēs, otrā iekšējā brīvība, sava ceļa gājums, dvēseles miers.

        6. "Es nespēlēju ar pirkstiem, bet ar ķermeni, sirdi, domām, prātu un visām emocijām, kas darbina arī manus muskuļus," tā savu klavierspēles stilu raksturo talantīgais mūziķis.

        7. Pianists atzīst, ka pagodinoša un iepriecinoša ir jebkura žūrijas atzinība, taču īstākā balva ir izjūta, kas pārņem, izejot uz skatuves un redzot absolūti pilno zāli, bet šo balvu, bez šaubām, nopelnīt un noturēt ir visgrūtāk.

        8. Vestards ir pārliecināts, ka pats labākais, ko viņš var darīt ar savu dzīvi, ir pilnvērtīgi izbaudīt katru dienu un piepildīt to ar ko tādu, kas pašu dara gudrāku, labāku, bagātāku.

        Saliku tajās vietās, kurās tiešām viņiem nav jābūt wink_mini.gif

      • Hidden driver
        0

        Paga, vaitad skola jau nebeidzās?