pj sk1ll miniblogs

  • pj sk1ll
    0

    Ja nav degšķidrums, cik ilgi malka aizdegsies uz grila, lai var gaļu uzcept?

    • Castiel
      0

      Sausas malkas aizdedzināšanai nemaz nevajag degškiedrumu.
      No kāda malkas gabala nolauz pāri skaliņus->pabāz zem malkas kuru grasies dediznāt->aidzedzini->pagaidi mazliet, lai riktīgi padeg un sāk ogles veidoties->cep gaļu-> share i tbed.

    • woiduser
      0

      Malka + degšķidrums? shura.gif Tad kāda jēga vispār cept gaļu uz malkas?
      Aizdegsies ātri, bet tev tāpat vajag sagaidīt, kamēr izveidosies normālas ogles. Tas vidēji prasa 40-60 minūtes.

    • Lukijs
      0

      Aizdegsies uzreiz, cik ātri izdegs līdz būs ogles, cits jautājums uz ko atbidlēja woiduser