throttle miniblogs

  • throttle
    0

    Paņemam auzu pārslas, uzmet uz pannas, piemet cukuru, apcepj līdz brūnas..

    Vēlāk ieliec bļodā un uzlej neaudz pienu, čurkst forši un ir garšīgi smile_mini.gif

    • Miķelis
      0

      Man piedegtu. Zinu par visiem 100.

    • throttle
      0

      Diezgan viegli, nav nekas pēc tam baigi jātīra, spēcinoši un arī garšīgi..

      Garšo kā muslis.

    • Nilsonz
      0

      Man labāk patīk ja nav piena.

    • latvija18
      0

      Omgs bumbum tev jākļūst pa pavāru biggrin_mini2.gif visas tavaas receptes ko šad un tad te iemet ira perfekto biggrin_mini2.gif

    • Niķķis.
      0

      Agrāk patika vnk uzbēr uz pannas nereāli daudz auzu pārslas un kaudzi cukura. Ceplt līdz kļūst ciets.. Tad sēdēt un pe TV grauzt tādu milzīgu pankūku biggrin_mini2.gif

    • throttle
      0

      Latvija18 parasti jau man ir tikai aliņš biggrin_mini2.gif

    • obsidian
      0

      Neciešu mušļus vai kā tos sauca, bet šis ir labāks, pie viena čoma mēģinājām pagatovot, jo nebija pelmeņu kpo uzcept. Bija okey tik baigi maz.

    • Rõdzhs
      0

      Paņemam auzu pārslas, uzmet uz pannas, piemet cukuru, apcepj līdz brūnas.. atver ledusskapi nav piena.

      FML. Tā vajadzēja būt. biggrin_mini2.gif

    • Horohoro
      0

      Es viņas ēdu ar uzvārītu pienu. Auzu pārslas ftw, tur daudz ogļhidrāti = enerģija visai dienai smile_mini.gif

    • Ridiculus
      0

      Sakārdināji. Eju pēc cepumiem. connie_mini_huh.gif