Confused miniblogs

  • Confused
    0

    Exiņ vaig tavu palīdzību. Nesen atbraucu uz Vāciju un parādijās kkāda alerģija vai kautkas tāds. Kad piemeram paņemu ar nagu un novelku svītru uz rokas, viss ievilktais uzpamps ka pumpa un niezēs, vienīgā majaslapa kur atradu kautko pa to, ir šī - http://www.la.lv/niez-un-knies/ Tik viss kas man ir, ir lasāms lidz virsrakstam ''Kaitnieki – saule un ūdens
''
    Parcik esmu Vācija netieku pie ārstiem, uz LV pēc diviem mēnešiem tikai, varbūt jums kādam kkad kautkas tāds ir bijis, vai ari varat ko atrast internetā? Galvenais ko gribu zināt kā šo zarazu sauc angliski un ari vai ir kkadas zales pret to.

    • mailija
      0

      Kāpēc lai tu netiktu pie ārstiem Vācijā? tur ārstu nav?

      • Confused
        0

        Pēc pus otra mēneša ātrākais tiktu, runāju ar priekšnieka māsu, teica ka viņas vīram vienreiz bija kkāda alerģija un paelpot nevarēja, ārsti teica ka ātrākais pēc pus otra mēneša... ap to laiku būšu LV jau.

        • Reljefs
          +1

          Bet tas nebiji tu. Gruuti uzjautaat?

        • mailija
          +1

          Aizbrauc uz slimnīcu nevis ej pie ārsta, problem solved

        • zingikis
          0

          ^ brauc uz slimnicu

    • Brutgans
      0

      https://www.dailymail.co.uk/health/article-35...tudy-exams.html ?

      • Confused
        0

        Vot šitā huiņa man ir, kas pa nah biggrin_mini2.gif

    • Confused
      0

      Es tā pat varu uz rokas rakstīt, ievelku ar nagu un viss paliek. Hujova ka tas ir pa vissu ķermeni.

      • obsidian
        0

        Varbūt sāki lietot kaut kādas iepriekš nelietotas ziepes/dušas želeju?
        Pašam reiz bija nenormāla alerģiska reakcija pret safeguard ziepēm - never again. Uz ādas visu laiku bija sajūta, ka kož skudras un bija daudz mazu asins izplūdumu.
        Man bija alerģisks dermatīts. IMHO tev arī, tikai izpaužas savādāk. Dermatitis.
        cc: @Shattred moš kaut ko zinās.

        • Confused
          0

          @obsidian to link ko brutgans iedeva, man viss tieši tā pat ir, spriežu tad kad man ir tā ''DERMATOGRAPHIA'' Tik tagad jautājums ka lai tiek vaļā no tā, itkā tā esot ļoti reta parādība, vismaz tā tur teica.

      • Shattred
        0

        Vari necerēt uz dermatographia. Es, piemēram, uz to neliktu nevienu likmi.
        Apskaties kādus šampūnus, dušas želejas, ziepes un kondicionierus lieto; kas ir jauns un kas ierasts. Izpēti kur uz uz ķermeņa un kādas svītras paliek vs kur nepaliek un kur efekts ir manāmi treknāks un ilgāk paliekošs vs kur knapi kaut kas paliek. Piemēram, vai uz galvas ādas, kakla un sejas paliek? Uz pēdām? Ap plaukstu locītavām, delnām, pirkstiem? Cik biezas un cik ilgi turās?
        (Pie reizes paskaties vai nav kādas jaunas dzimumzīmes vai arī kāda pēkšņi neizplūst kā saldējums uz asfalta (jo varbūt, ka ir ādas vēzis. Bet uz to es likmes arī neliktu).)

        Paralēli pārskati, ko tu esi mainījis diētā, piemēram, ko jaunu ēd, ko jaunu dzer? Varbūt ūdens pilnīgi savādāk garšo? Jo ūdens, ko dzer, arī daudz spēj nodarīt. Ūdens būtu mans viens no pēdējiem variantiem, bet to neizslēdzu. Lai pārbaudītu vai dzeramais ūdens nav vainigs, tad vari mēģināt dienu vai drusku ilgāk, lietot kaut kādu generic arī Latvijā nopērkamu, for the shit of it, because why not. (Godīgi sakot, neliekas, ka ārsts tādu pārbaudes veidu ieteiktu, bet pamēģināt jau var.)

        • Confused
          +1

          Uz sejas, pedam, visur tas ir. Nu paprovēšu tevis ieteikto, paldies. smile_mini.gif

          • risins
            0

            Izsauc atros vai aizbrauc uz slimnicu tacu