Softy miniblogs

  • Softy
    0

    Viens smags leemums, divas iespeejas - RTU vai LU. Bus sonakt ko padomaat.

    Btw, varbuts kads kas macas RTU,LU var nosaukt kaadus (+) vai (-) , lai zinu ar ko saskarties.

    • Jānis
      0

      Viena no manām māsām studēja RTU, otra LU.
      Abas saka ka labāka ir LU

    • krabz
      0

      LU neizmācīsies par Aviotehniķi, RTU komunikācijas.

      Pasaki vismaz programmas.

    • Softy
      0

      Visticamaak studeesu datorikas fakultātee - datorzinātni.

      • Hibs
        +3

        Pirmkārt, kāpēc tu izvēlējies tieši datoriku, otrkārt, cik ļoti nopietni tu izvēlējies datoriku. Un treškārt, kāpēc izvēle tieši starp tām 2 universitātēm?
         Ja tu vēlies tiešām savu dzīvi saistīt ar datoriku, tad LU Datorikas fakultāte tev īpaši lielas problēmas nesagādās, taču, visticamāk, tu tur ne velna neiemācīsies un visu tāpat apgūsi pašmācības ceļā un faktiski lekcijas būs tikai ķeksīša/papīra pēc. Uz nekādu augsto izglītības līmeni neceri, ir vien daži atsevišķi pasniedzēji, kuriem nav vienalga par to, ko viņi stāsta (te es noņemu cepuri Kriša Rauhvargera priekšā). 
        Ja tu sāc visu "no nulles" un informācijas tehnoloģiju jomā tev nav nekādas priekšzināšanas un intereses pirms tam - kāpēc tu vēlies to studēt? Budžeta vietas un jomas perspektivitātes dēļ? Ja tā, tad man tev ir sliktas ziņas: bez patiešām padziļinātas intereses par to jomu tev motivācija studēt pazudīs visai agri. Piedzivoju to gan pats, gan redzēju, kā visapkārt neskaitāmi cilvēki tāpat cīnās ar to, ka viņi tur negrib studēt. Lielā mērā gan varbūt tas ir atkarīgs no cilvēka rakstura, taču ne fakultātes attieksme, ne lekcijas nepalīdz. Un te nav runa par to, ka tie cilvēki būtu stulbi un kaut ko nesaprastu.
        tl;dr - šī ir svarīga izvēle, tāpēc labāk izlasi visu manu komentāru, nolādēts!

      • Fidoo
        0

        nvm, izlasīju RSU nevis RTU.