Pavārs miniblogs

  • Pavārs
    -1

    Cepjot popkornu katlaa. Kaa saldo izcept? Sāļam ieleju eļļu , kukurūzu un saali. Bet ja saals vietaa ieberu cukuru vinš nepiedegs?

    • mailija
      0

      Bet tu jau esi pavārs, tev tas būtu jāzin

    • TheIronMinerLv
      -5

      Tā ir, ka ķīmiju nemācās...

    • MGΡ 🏀
      -1

      Domāju nē, bet nu, protams, ka neesmu pārliecināts.

    • Twitch
      0

      Regulāri krati katlu un problēmu nebūs

    • PĪLĒ
      0

      Ja tu katlu izmanto līdzīgi kā fritieri, tad nekas labs tur nesanāks. Saldais sanāks tikai uz pannas, jo Tas cukurs neaizpeldēs pa eļļu un karamelizēsies praktiski tikai uz popkornu.

    • risins
      0

      Es agrāk taisīju tāpat kā sāļo, bet neliku sāli un pēctam bēru pa virsu pūdercukuru