vovanslv miniblogs

  • vovanslv
    0

    Kādam šeit ir pieredze ar cietā diska datu atjaunošanu ?. Šodien man ārējais Toshiba cietnis pēkšņi uzmeta unallocated space. Karoč nevaru atvērt, vienīgi vajag formatēt lai izmantotu. Tāpēc man vajag lai iesakat labas programmas ar kurām varētu mēģināt šo to atjaunot.

    • alberts00
      +1

      Recuva, bet pirms tam pamēģini viņu no kāda Linux live cd atvērt, man kaut kas līdzīgs ir bijis un beigās tas izrādījās Windows trulisms.

      • vovanslv
        0

        Man bija tā, ka gribēju noklonēt vienu cieto disku ar ubuntu uz otru. Nejaušības kārtā pieslēdzu savu cieto disku kurš saturēja datus. Protams kad sāku klonēt programma uzmeta clone error. Tāpēc nekas netika izdzēsts no cietā diska, bet toties parādījās unallocated space. Tagad mēģinu ar vienu programmu atjaunot, ja nesanāks, tad mēģināšu izmantot tevis ieteikto variantu.

    • obsidian
      0

      Recuva un Easus data recovery wizard ir darījuši man brīnumus. Recuva ir kā plāns a un Easus DRW kā plāns b.

      • vovanslv
        0

        Easus tagad arī darbojas. Paņēmu full scan, tāpēc skatos ka šis process ievilksies. Pagaidām esmu ticis līdz 25% un jau redzu ka man cietajā diskā ir izveidojusies viena partīcija ar nosaukumu "boot". Domāju, ka tas arī ir pie vainas.

    • vovanslv
      0

      Easus data recovery wizard - job well done!.
      Iesaku citiem arī šo lietot. 1TB ārējo cieto disku 15min noskenēja un tad ļāva esošos datus pārnest citur.
      Var vērt ciet.