Kampis miniblogs

  • Kampis
    -2

    Kāds šeit ir zinoš xbox 360 kodēšanā? Mana laptopa diskmašīna nav ļoti laba, ap 40% manu ierakstīto disku pēc visas rakstīšanas ar imgburn ar pareiziem settingiem, abgx tā pat neiet, rāda ka neatpazīstams disks, crasho noteiktās vietās. Tad kad mēģināju ierakstīt GTA 5, lai ieekonomētu vienu disku bija tāda programma ar ko var ielikt spēles datus pataisno no PC uz xbox 360 atmiņas (flash, kuru piesprauž pie xbox un ļauj lai pārtaisa). Vai ir iespējams šādus slikti ierakstītus diskus, kurus xbox atpazīst, taču viņi nestrādā, palaist, ierakstot spēles datus no PC uz flash? Kāds zin kā šo programmu sauc, jo es neatceros ?

    TL;DR - sūdīgi ieraksta diskus laptops, kā sauc programmu lai spēles datus uzlikt uz flash un laist ar disku tā pat, jo nav JTAG

    • Athe
      0

      Ja vēl pareizi atceros, tad lai laistu caur flash xbox bija atbilsoši jāuzlauž.

      un kāpēc tu domā, ka vaina diskdzinī? kādus diskus tu pērc, lētos ķīniešu mēslus? pavisam iespējams, ka disku vaina, jo kad es vēl ar to ņēmos, vienīgie diski, kas 95% gadījumu strādāja bija verbatim dvd dl no singapūras.

      • Kampis
        -1

        Verbatim pērku, es domāju tā, ka ierakstu disku un ja neiet tad vēl uzlieku no PC uz flash spēli, tā ka xbox laiž kamēr disks iekšā, bet spēle flashā

        • Athe
          0

          Ā jā, atcerējos, ka es pats no flesha spēlēju. tāpēc tika iepirkts 16gb fleš. ja atmiņa mani neviļ, tad tas bija abgx360 un spēles vilku no kkāda torenta, kur katrā bija atzīmēts, ka abgx testos viss ok. es ceru, ka tev palīdz.