R3flex miniblogs

  • R3flex
    0

    Es zinu ka ir daudz jau šādi miniblogi, bet varbūt kāds var ieteikt portatīvo datoru līdz ~350. Spēlēm praktiski nebūs vajadzīgs, labāk būtu ka par 16' nebūtu lielāks. Paldies! smile_mini.gif

    • mad
      0

      Ja spēles nespēlē, vari paskatīties kaut ko no šiem: http://thinkpad.lv/

      Viņi arī lietoti vēl 3x pārdzīvos jebkuru lēto plastmasas draņķi, kuru var par to naudu nopirkt jaunu.

      • R3flex
        0

        Viņiem garantija ir?

        • mad
          +1

          Domāju, ka nē.

          Bet lai salauztu dārgā gala thinkpadu ir diezgan jāpapūlas. Man 3 vēl nav izdevies salauzt, un esmu redzējis, kā viens dusmās tiek aizmests uz šļūc vairākus metrus pa zemi (granti/akmeņiem), un pēc tam strādā bez problēmām shura.gif

      • R3flex
        0

        Cenas tiešām labas, būs jaapskatās. Ja godīgi, par šadiem modeļiem biju pirmo reizi dzirdējis, ar ko viņi atšķirās no citiem, neskaitot iekšas? Tiešām paldies, stacionārais pc nobruka un nezināju ko darīt.

        • mad
          +1

          Plusi - ļoti izturīgi, ērti, pieejamas detaļas, visi dzelži ir no top ražotājiem un augstā gala, līdz ar to parasti nav nekādu problēmu ar stabilitāti un draiveriem jebkurai OS. Labi pārdomāta uzbūve, nemēdz būt problēmas ar pārkaršanu, viegli apkopjami un nomaināmas detaļas.

          Mīnusi - kā jau bieznesa datoriem, lielākoties ir švakas integrētās grafikas kartes, līdz ar to nekādas prasīgās spēles neies. Nu un tas, ka lietoti, protams.

          Ne īsti pluss, ne mīnuss ir dizains. Man personīgi un daļai citu cilvēku patīk tāds oldschool "ķieģeļa" izskats, bet tā ir gaumes lieta, jāizdomā pašam. Ja patīk plāni un moderna izskata datori, tad šie diez vai ies pie sirds.