crackhead miniblogs

  • crackhead
    0

    Ja darba vietā ir iekšējais interneta tīkls, kurā IT darbinieki var redzēt to, kādas programmas tiek instalētas un tiek izmesti warningi IT staffam par to, ka ir kaut kas ‘’stromnijs’’ ieinstalēts, TEIKSIM, ja man būtu vēlme ieinstalēt kādu programmu datorā, PIEMĒRAM, RS (runescape) launcheru, vai tas būtu kaut kā izdarāms tā, lai IT puiši nepamanītu?
    Zinu, ka diezgan funny request, bet nevienam dirsu neplēsīs, ja iziešu 3 farm runs pa dienu.

    Es saprotu, ka viņi var redzēt action tikai tad, kad es esmu pieslēdzies darba iekšā tīklā, es esmu izveidojis savienojumu ar VPN serveri, kas ar darba interneta tīkla palīdzību (taču pieslēdzies esmu tam VPN, kas nozīmē, ka tomēr tajā tīklā es neesmu, un IT neredzēs, kas man ir uz datora), bet man vajadzēs pieslēgties atpakaļ darba tīklā, tāpēc šis variants nav diez ko peļams. Varbūt kāds var izpalīdzēt?

    • desmaize
      -3

      Ja vien tas nav kaut kas pirātisks un ārpus darba laika darba datoru atļauts izmantot, kāpēc lai nevarētu instalēt?

      • crackhead
        0

        Jā, uz mājām arī drīkst ņemt. TeamViewer arī it kā nav pirātisks (kaut gan baigais client data exposure, tāpēc saprotams), to man teica, lai nahrenizēju.

        Ķipa jau nav nekā briesmīga, bet tik un tā labāk būt drošam, jo nevēlos tomēr cilvēkiem atklāt, ka esmu kritis verdzībā tai pikseļu spēlītei biggrin_mini2.gif

        • Static
          0

          Teamviewer nemaz nav komerciālā licence bez maksas. Ne jau viss, kas ir par brīvu un nokačājams, ir legāli izmantojams. Ja tu ej iekšā caur aktīvo direktoriju, visu redz.

    • Hidden driver
      +5

      Tfw tu darbā spēlē Rs kad priekšnieks stāv blakus un tu dod 0 fucks.