Senpaj miniblogs

  • Senpaj
    0

    Dato.lv?

    Kā šiem ar servisu? Ir bijušas ķibeles? Appisa utt? Vai arii viss legit

    • Lukijs
      0

      Paskaties uz viņu pc aprakstiem un sapratīsi cik legit

      • H5x
        -1

        Esmu vedis pc pie viņiem 2.reizes, savu darbu labi izdarija.

    • mad
      +4

      Daudz kas no viņu piedāvājuma ir baigais uzmetiens - it kā kruti parametri un lēti, bet reāli viņi ķer visādas blondīnes uz muļķi. Tur ļoti daudzas komponentes ir novecojušas, nosaukumi izpušķoti ar visādiem dīvainiem vārdiem un nereāliem cipariem.

      Rekur piem http://dato.lv/oc/index.php?route=product/product&product_id=214 - it kā baigais dīls, i7 pa lēto vai ne? Bet tas procis ir no 2010. gada sākuma - http://ark.intel.com/products/48500/Intel-Core-i7-880-Processor-8M-Cache-3_06-GHz, nevienā normālā veikalā tādus sen vairs vispār netirgo - https://www.1a.lv/search/i7+880/1 https://www.dateks.lv/meklet?q=i7%20880 - jo vairāk kā 5 gadi procesoriem ir aizvēsture. Un tā viņiem ir norādīta kā visvairāk pirktā prece... Pieņemu, ka vairums pircēju nav īpaši advancēti datoros, un redzot i7 automātiski pieņem ka tas ir dikti kruts procis. Varbūt tā arī bija... kādas 4 Intel procesoru paaudzes atpakaļ. Un tas procis nebūt nav vienīgais, ar ko tā tiek darīts.

      No tās pašas preces apraksta "Jaunākā, ātrākā atmiņa, sinhronā režīmā maksimālajam datora ātrumam." - tā vienkārši ir klaja diršana. "Operatīvā atmiņa (RAM): 2 x 4096Mb DDR3-1060Mhz Kingston Dual Channel KIT". Nu jau diezgan plaši parādās DDR4, un pat priekš DDR3 1060 Mhz nav ne tuvu ātrākā frekvence, pat ne ātrākā, ko atbalsta tā 2010. gada mātesplate, tā kā tā nekādi nevar būt pat ne tuvu "jaunākā", ne "ātrākā". "Pats jaunākais čipsets atbalsta visus superjaudīgos Extreeme procesorus." - pats jaunākais čipsets tas bija uz kādu brīdi 2010. gadā... Un arī šādu piemēru tur ir daudz, liela daļa tur pārdotās tehnikas citur jau ir izņemta no pārdošanas.

      Tad vēl tie parametri - http://dato.lv/oc/index.php?route=product/product&path=53&product_id=286 - 16 gigaherci? Kodolu skaitu ar frekvenci neviens nereizina, tas ir kaut kāds klaji bezjēdzīgs lielums - 16 MegaHrenviņuZin?

      Pieņemu, ka viņi pa lēto iepērk kaut kādus noliktavu pārpalikumus vai ko tamlīdzīgu ar vecu teniku, kas nav izpārdota, un tad ar sadzejotiem aprakstiem mēģina pārdot kā baigo mantu. Par to cenu dažas no tām lietām pat varbūt ir ņemamas, bet nu pasniegt to kā "janāko/ātrāko/labāko" ir neadekvāti.

       

      Kaut kādu servisu jau viņi piedāvā un pilnīga krāpniecība tā nav, bet es ieteiktu izvairīties no tā kantora dēļ viņu ļoti shady mārketinga taktikas.

    • Senpaj
      0

      Nu man tik uz servisu diagnostiku vajag.. Lai tie nabagi pasaka kas jamaina

      • mad
        0

        Tev pie viņiem ir garantija, vai tā pat vajag datorservisu?

        • Senpaj
          0

          Tāpat... Aiznesu.. Pirmais ko dzirdēju ieejot... Kkads fujaks lamājas pa visu kantori... biggrin_mini2.gif bet nu ceresim uz to labāko

    • Senpaj
      0

      Varbut varat ieteikt kādu servisu legit kas ir pie mukusalas?tuvumā

    • Hidden driver
      0

      Atnes datoru pie manis, pateikšu shura.gif

    • Senpaj
      -1

      Update: šodien dabuju pc back.. baigi nice.. nebija nemaz tik traki.. tikai tur viens baigi runātīgs pārdevējs kurs pierunā ausis tur visiem pec kartas... bet parlaimi mani laipni uzņēma tur tas otrs (sakarīgais pārdevējs) saņēmu pc... dabuju vel pa 10e ieķert tikla karti.. bet tā viss chill... uz servisu var vest pie viņiem :thumbs-up: