obsidian miniblogs

  • obsidian
    0

    Rupjmaize rullē! Tiešām žēl ka daudzās valstīs, tepat Eiropā, tās vnk nav...

    • obsidian
      0

      Ir tikai kaut kāda bezgaršīga, pelēka tās parodija...

    • Hibs
      0

      +1! Rupjmaize ar sviestu ķiplokiem un sāli.. mmmm...

    • Rifelz
      0

      Saldskābmaize ar sviestu, tomātiem un violetajiem sīpoliem, vai ķiplokiem un sāli mmm...

    • obsidian
      0

      Bez baltmaizes es varu iztikt ilgu laiku, bet bez rumjmaizes max 1 dienu...

    • Shattred
      0

      Ņjam, mēs esam apmēram vienīgi kuri taisa rupjmaizi, ir vēl tur dažas valstis, tikai DAŽAS biggrin_mini2.gif

    • Shattred
      0

      Mana mīļākā recepte: Rupjmaize ar biezpienu, ar dilītēm, sāli, pipariem un var vēl dažas garšvielas un lociņi pa virsu (mm)

    • aluksnietis2
      0

      Mmm... paker samet uz pannas piemauc klaat ellu... un gaidi.. un eed ...

      Cepta rupmaize... mmm...

    • valch
      0

      Rupjmaize ar tiešām labu speķi... mmm..

    • arvo95
      0

      Pie mums principā maize ir labāka, arī saldskābā, ummm ar sviestiņu...

    • mikins
      0

      Aizved viniem, buus tur, iegarsosies un saks razot, kur probleema?