Niķķis. miniblogs

  • Niķķis.
    0

    Sveiki. Gribēju painteresēties.. Esmu cilvēkam aizdevis naudu, kuru man jau sen solija atdot, bet visu laiku saka, ka atdos vēlāk un vēlāk un tagad vispāŗ ignorē, bet nauda skaitīta uz kontu un vēstules caur draugiem tākā itkā ir pierādījumi.. Vai es varu iet uz policiju un rakstīt iesniegumu par krāpšanu?

    • I'm Awesome
      0

      Ja tev nav Līguma tad likuma priekšā viņš tev neko nav parādā.

      • Susuris
        0

        Līgumu var noslēgt arī mutiski.

      • Niķķis.
        0

        Diezgan stulbi :/ tātad pēc būtības sanāk ka nav nekāds legāls veids kā to naudu atgūt?

    • zingikis
      0

      Man sadi gadijumi notika biezi. Es neko nevar eju darit jo biju mazins un vajs, un es biju atkarigs no marihuanas injekcesanas bet pirms 10 gadiem saku spelet rs. 3 gadus velak es dabuju 99 Str un beidzot sanemos piedzit savu paradu.
      Aizgaju uz biblioteku kur paradnieks speleja un paprasiju vinam lai atdod naudu... ka vienmer atrunajas un teica ka dos velak.
      Iegaju datora blakus vinam un ielogojos rs un saku spammot 99 Str emote. Pec apmeram minutes vins to pamanija un nokrita uz celiem un ludza lai vinam piedodu ka ari atdeva paradu.
      Es beidzot sapratu ka ists speks nav tas cik stipri tu sit bet gan tabs max hit ar r2h.
      Mana mate man uzadija Str cape (untrimmed), nakosaja diena.
      Uzvilku apmetni un Fila jaku ar zalu kapuCi un gaju pakal paradiem. Dinas big as biju dabujis visu naudu atpakal ka ari mazliet pa virsu jo dazi atdeva naudu ar interest (anglu vards).

      iesaku tev sakt spelet rs lai tas mulkis saprot ka ar tevi joki ne bus.