PainFoinmr miniblogs

  • PainFoinmr
    +1

    Cik esmu manījis, lielākā daļa exiešu spēlē OSRS.
    Kāpēc?

    Man ir baigais slinkums sākt (un maksāt) par OSRS, ja man ir RS3 konts. Bet, piemēram, šodien kačājot WC aizdomājos par random eventiem, un wikipēdija mani apbēdināja, ka tie ir izņemti :/

    inb4 neīstais forums

    • Hibs
      +2

      Mab gan sajūta, ka visi jau sen kā quitted

      • PainFoinmr
        +1

        *lielākā daļa no tiem, kas spēlē vēl

    • vw scirro
      +3

      Imho vispār lielākā daļa runscaperu, kas sāka spēlēt pirms EoC spēlē OSRS, tur arī tā atbilde.

      • Gek
        +4

        Pats vairs nespēlēju, bet esmu tā kārtīgi paspēlējis osrs.
        Galvenais iemesls, kāpēc iesāk tieši osrs, gan jau ir nostaļģija. Ir patīkami atgriezties tik senā bērnībā un darīt lietas tieši tā, kā tās darījām sen atpakaļ. Osrs arī ir ļoti vienkārša spēle. Nav sarežģīta combat sistēma, ja vien negrib nejēgā dziļi iedziļināties. Par itemiem, ko vilkt nav ļoti ilgi jādomā. Pārsvarā tie paši vecie itemi, ko rs2 laikos vilki, lai ietu bandos, ir arī tagad.
        Arī ekonomika laikam ir ievērojami patīkamāka osrs. Ir daži ļoti vērtīgi itemi, un diezgan daudz vidēji vērtīgi. Cik saprotu, rs3 ir tikai ļoti dārgi un ļoti lēti.

        • HenrihsT!
          +2

          Es gribu osrs spēlēt tikai tāpēc, ka super liels chills, nekādas stresa, domāšanas vnk ko dari un čato.
          Lieliska pauze no Cs/dota vai pēc treniņiem, kad neko negribas darīt.

      • HariboLV
        +3

        Es p2p osrs maksāju ar bondiem 2nedēļas nav grūti iegūt 2m.... xD

      • Aikis0
        +1

        Ja tev ir rs3 accounts tu vari ar to pashu login un paroli iet ieksha osrs, taa es daru. osrs par p2p nav jamaksaa rl nauda, var nopirkt pa 2-2,5m gp bondu uz 14 days memberu.

      • HariboLV
        +1

        Es ļoti ceru ka šis miniblogs neparvērtisies par rs3<>osrs karu

      • 4fun
        +1

        Pats esmu atspēlējis gan OSRS, gan RS3. Spēlēju no 2006. gada.
        Personīgi man vairāk patīk rs3, jo es ātrāk sasniedzu savus mērķus, kas arī, manuprāt, ir galvenais spēles mērķis - izbaudīt spēli un sasniegt savus mērķus.
        Vēl kā lielu plusu var minēt grafiku. Jā, rs3 ir ļoti daudz debīlu un neglītu outfitu (īpaši pēdējā laikā), bet ir arī daudz foršu lietu.
        Kā arī combat sistēma man ļoti patīk, lai gan ir dažas nianses pie kurām Jagex vajadzētu piestrādāt. Combat sistēma arī man nepatika, kad tā iznāca, jo viņa bija trula, uz fikso uztaisīta un nekam nederīga, taču tagad ir pavisam cita lieta.

        Par osrs runājot, osrs daudzi iemīlēja tieši nostaļģijas pēc. Iespēja atgriezties pie vecā un aizmirst par jauno, varbūt ne tik labo content.
        Pašam osrs patika, jo katrs sasniegtais līmenis lika sajust "sense of achievement", kas rs3 nav tik liels vai varbūt tieši ne tajā līmeņu kategorijā.
        Daudzi rs3 spēlētāji pāriet uz osrs, jo vēlas spēlēt spēli, kur nav pay to win, kas arī ir saprotams, un ir viens no iemesliem, kāpēc es sāku osrs.
        Taču osrs nu jau spēlēju pasīvāk, jo jaunākie updates man nepatīk. Ir tikai daži osrs updates, ko es uzskatu par labiem vai nepieciešamiem. Osrs tiek atvieglots un man tas īsti nepatīk, kāpēc man grindot tagad 100 stundas priekš sava mērķa, ja pēc 2 mēnešiem tās varēs būt 90?
        Kā arī jāmin tas, ka daudzi osrs updates līdzinas rs3 itemiem, jo itemu efekti vai pielietojumi ir kaut kas tāds pie kā spēlētāji pierod un grib redzēt abās spēlēs, spēlētājiem nemanot, spēles paliek arvien līdzīgākas.

        Bet nu šeit es tikai izteicu savu viedokli, ar ko daudzi iespējams negribēs samierināties. Kas vienam ir pluss, otram ir mīnuss un otrādi. Kā jau var redzēt pēc skaitļiem, lielākai daļai patīk tieši osrs.

        • Hibs
          +3
          Personīgi man vairāk patīk rs3, jo es ātrāk sasniedzu savus mērķus

          un

          Osrs tiek atvieglots un man tas īsti nepatīk


          Bišķīt nonāc pretrunās ar sevi.

          • 4fun
            +1

            Jā es saprotu, bet rs3 sen jau tiek atvieglots un tas notiek ļoti bieži, tas ir gandrīz vai pašsaprotami, kamēr osrs vēl pastāv "sense of achievement", bet sāk pazust.