PainFoinmr miniblogs

  • PainFoinmr
    0

    Kā izvēlēties pannu?

    • Arnis
      +2

      Tās kuras no karbona.

    • breikeris
      0

      Ñem to, kura der indukcijas plītij

    • Aikis0
      +2


      Tad kad veikalā ir 2000+ pannu veidu , eto prosta pizdec. Labs jautājums, palīdzēt nevaru

       

    • e35
      +5

      Kāda kopmītnes virtuvēs ir, tādu lieto lol

      • PainFoinmr
        +3

        Man jau pirms kkādiem 3 mēnešiem nozaga, es visu laiku izmantoju istabas biedra pannu, bet baigi nepatīk, jo olas vienmēr piedeg.

        • Dēls
          +6

          Nevajag likt savas olas uz pannas, labāk uzcep kartupeļus..

        • Aigars
          +1

          Saskrāpēta, rip

    • Oshino
      +3

      5 euro no rimi, ar sarkanu apakšu, varu vouchot ka var uzcept lietas ar viņu

      • PainFoinmr
        +9

        Teica vīrs, kurš arī teica ''es literally chugoju eļļu, jo tā panna šķība un eļļa notek uz vienas puses''

        • Oshino
          +8

          Bet nu, uzcepas lietas

        • Nerdiņš 85
          +1

          Gaļas āmurūts to visu var izlabot ;3

      • Brushie
        +5

        Lucu ne, man ir tada pati ka tev, max suds

    • Senpaj
      +2

      Kāds budzets?

      • PainFoinmr
        0

        674eur

        • itsaprenk
          +8

          Par maz, daudz maz lietojama panna vismaz 5 biksu cenaa

    • Nerdiņš 85
      0

      Pašam ir šāda, ilgāk silst nekā parastā, bet diezgan laba https://220.lv/lv/majsaimniecibas-preces/vir...2-cm?id=5569745

      • YOUNG THUG
        0

        Jā, šo. Varēsi zārkā ņemt līdzi.

      • MMD:LV
        0


        Nebūs, tikai profesionāļiem domāta

    • Ronalds
      0

      Nu es nopirku parasto pannu rimcika ar tefal pārklājumu pa kādiem 10e. 3. Gadu iet jau un nekas vēl nepiedeg.

      Prost mazgāju uzmanīgi un viss.

    • Amorphis
      0

      Nepērc teflona, jēdzīgā cenā un būs ok

    • Puma
      0

      Čugūna

    • SJohnson
      0

      Teflona

    • Nicco
      0

      Tadu kur ebrejs uzlien virsu

    • PĪLĒ
      0

      Čuguna, nerūsējošā tērauda. Kalpos gadiem. Tāpēc ir teiciens starp pavāriem, ka jaunu pannu nav redzējuši ne reizi. Teflona pārklājums ar laiku saskrapejas un jauki rauj klāt pēc tam.

      • Nerdiņš 85
        0

        True, bet nerūsējošā tērauda bieži pieviļ, konkrētas pannas izvelk visu vienīgi

        • PĪLĒ
          0

          Ne gluži. Ļoti daudzi jaunu pannu pirms to izmantot gatavošanai kārtīgi neizkarsē ar pliku sāli. Kā šefpavārs man teica, tas izslēdz uzreiz variantu, ka kaut kas varētu raut klāt pēc tam. Pats īsti nesaprotu kā tas strādā un neesmu to mēģinājis, bet iespējams tā ir, ja jau viņš tā saka.

          • Nerdiņš 85
            0

            Es esmu šefpavārs un sāls norauj sāli no pannas...

    • FlushedF
      -1

      Saka, ka svina ir diezgan labas. Daudz ieguvumi-labumi. smile_mini.gif )))

      • Zveraboj
        +1

        Cik tev mājās ir šāda veida (svina) pannas?

        • FlushedF
          -1

          Kurās mājās? Man ir vairākas mājas.

          • Zveraboj
            0

            Pa visām mājām kopā.

      • PainFoinmr
        0

        No radiācijas ar norm aizsargā, ja?

        • FlushedF
          0

          Jup, ražotāji to īpaši uzsver.

    • Bodnieks
      0

      Atkarībā kāds auto, bet es izvēlētos metāla, ja tāda opcija ir.

    • idk
      0

      Es kard pirku pannu youtube atradu ka copper/ vara pannas ir labas.
      Nopirku un ir ok, nelīp klāt olas biggrin_mini2.gif