Kā izvēlēties pannu?
PainFoinmr miniblogs
- +5
Kāda kopmītnes virtuvēs ir, tādu lieto lol
- +3
5 euro no rimi, ar sarkanu apakšu, varu vouchot ka var uzcept lietas ar viņu
- +9
PainFoinmr 24.01.2019. 22:50 #
Teica vīrs, kurš arī teica ''es literally chugoju eļļu, jo tā panna šķība un eļļa notek uz vienas puses''
- 0
Nerdiņš 85 25.01.2019. 08:50 #
Pašam ir šāda, ilgāk silst nekā parastā, bet diezgan laba https://220.lv/lv/majsaimniecibas-preces/vir...2-cm?id=5569745
- 0
Čuguna, nerūsējošā tērauda. Kalpos gadiem. Tāpēc ir teiciens starp pavāriem, ka jaunu pannu nav redzējuši ne reizi. Teflona pārklājums ar laiku saskrapejas un jauki rauj klāt pēc tam.
- 0
Nerdiņš 85 28.01.2019. 14:44 #
True, bet nerūsējošā tērauda bieži pieviļ, konkrētas pannas izvelk visu vienīgi
- 0
Ne gluži. Ļoti daudzi jaunu pannu pirms to izmantot gatavošanai kārtīgi neizkarsē ar pliku sāli. Kā šefpavārs man teica, tas izslēdz uzreiz variantu, ka kaut kas varētu raut klāt pēc tam. Pats īsti nesaprotu kā tas strādā un neesmu to mēģinājis, bet iespējams tā ir, ja jau viņš tā saka.
- -1
Saka, ka svina ir diezgan labas. Daudz ieguvumi-labumi. )))
Ielogojies vai izveido profilu, lai komentētu!