PainFoinmr miniblogs

  • 0

    Kā izvēlēties pannu?

    • Arnis
      +2

      Tās kuras no karbona.

    • breikeris
      0

      Ñem to, kura der indukcijas plītij

    • Aikis0
      +2

      https://www.youtube.com/watch?v=6hAJp54vBOI
      Tad kad veikalā ir 2000+ pannu veidu , eto prosta pizdec. Labs jautājums, palīdzēt nevaru

       

    • e35
      +5

      Kāda kopmītnes virtuvēs ir, tādu lieto lol

      • PainFoinmr
        +3

        Man jau pirms kkādiem 3 mēnešiem nozaga, es visu laiku izmantoju istabas biedra pannu, bet baigi nepatīk, jo olas vienmēr piedeg.

        • Dēls
          +6

          Nevajag likt savas olas uz pannas, labāk uzcep kartupeļus..

        • Aigars
          +1

          Saskrāpēta, rip

    • Oshino
      +3

      5 euro no rimi, ar sarkanu apakšu, varu vouchot ka var uzcept lietas ar viņu

      • PainFoinmr
        +9

        Teica vīrs, kurš arī teica ''es literally chugoju eļļu, jo tā panna šķība un eļļa notek uz vienas puses''

        • Oshino
          +8

          Bet nu, uzcepas lietas

        • Nerdiņš 85
          +1

          Gaļas āmurūts to visu var izlabot ;3

      • Brushie
        +5

        Lucu ne, man ir tada pati ka tev, max suds

    • Senpaj
      +2

      Kāds budzets?

      • PainFoinmr
        0

        674eur

        • itsaprenk
          +8

          Par maz, daudz maz lietojama panna vismaz 5 biksu cenaa

    • Nerdiņš 85
      0

      Pašam ir šāda, ilgāk silst nekā parastā, bet diezgan laba https://220.lv/lv/majsaimniecibas-preces/vir...2-cm?id=5569745

      • Emkans
        0

        Cool panna.
        Iesaki tosteri līdz 80€

        • Nerdiņš 85
          0

          Kāda veida vaig?

          • Emkans
            0

            Lai es varētu karstmaizes šaut augšā.

          • Nerdiņš 85
            0

            U mean vnk paizītes sakarsēt? tad 10eiro no 80 kinda neatšķirās, vari vienīgi pielāgot ņikļeikas kādas lbk patīk

      • YOUNG THUG
        0

        Jā, šo. Varēsi zārkā ņemt līdzi.

      • MMD:LV
        0


        Nebūs, tikai profesionāļiem domāta

    • Riki
      0

      Ja zog pannas, labāk nopērk kādu ~20 eur vērtu rimčikā, būs laba un nebūs žēl ja pazudīs.
      Es jau 4. gadu lietoju savu rimi pannu, nekas nelīp klāt un nepiedeg.

      • Nerdiņš 85
        +2

        Var tirgū arī dabūt vecā čuguna tipa, okey skats nekāds blabla, bet tomēr čiguna panna ir zvērs salīdzinot ar visām teflona pannām utt...

        • Krāniņš
          +1

          Smaga ar pēc vella, ka sit, ta jūt.

          • Nerdiņš 85
            0

            Var iet strelkās, ja vaig (kojās var gadīties) bet visas funkcijas perfekti pilda

        • Riki
          0

          Kojām pirkt čuguna pannu? Not worth it.

          • Nerdiņš 85
            0

            Tirgu 5-20eiro, so kāda atšķirība? tas ka ilgāk uzkarst ja biezo ņem?

      • PainFoinmr
        0

        Ne, es vnk atstāju virtuvē un piepisos :-D
        Pēc tam gan palūdzu fb grupā, lai atgriež, bet ehh

    • Ronalds
      0

      Nu es nopirku parasto pannu rimcika ar tefal pārklājumu pa kādiem 10e. 3. Gadu iet jau un nekas vēl nepiedeg.

      Prost mazgāju uzmanīgi un viss.

    • Amorphis
      0

      Nepērc teflona, jēdzīgā cenā un būs ok

    • Puma
      0

      Čugūna

    • SJohnson
      0

      Teflona

    • Nicco
      0

      Tadu kur ebrejs uzlien virsu

    • PĪLĒ
      0

      Čuguna, nerūsējošā tērauda. Kalpos gadiem. Tāpēc ir teiciens starp pavāriem, ka jaunu pannu nav redzējuši ne reizi. Teflona pārklājums ar laiku saskrapejas un jauki rauj klāt pēc tam.

      • Nerdiņš 85
        0

        True, bet nerūsējošā tērauda bieži pieviļ, konkrētas pannas izvelk visu vienīgi

        • PĪLĒ
          0

          Ne gluži. Ļoti daudzi jaunu pannu pirms to izmantot gatavošanai kārtīgi neizkarsē ar pliku sāli. Kā šefpavārs man teica, tas izslēdz uzreiz variantu, ka kaut kas varētu raut klāt pēc tam. Pats īsti nesaprotu kā tas strādā un neesmu to mēģinājis, bet iespējams tā ir, ja jau viņš tā saka.

          • Nerdiņš 85
            0

            Es esmu šefpavārs un sāls norauj sāli no pannas...

    • FlushedF
      -1

      Saka, ka svina ir diezgan labas. Daudz ieguvumi-labumi. smile_mini.gif )))

      • Zveraboj
        +1

        Cik tev mājās ir šāda veida (svina) pannas?

        • FlushedF
          -1

          Kurās mājās? Man ir vairākas mājas.

          • Zveraboj
            0

            Pa visām mājām kopā.

      • PainFoinmr
        0

        No radiācijas ar norm aizsargā, ja?

        • FlushedF
          0

          Jup, ražotāji to īpaši uzsver.

    • Bodnieks
      0

      Atkarībā kāds auto, bet es izvēlētos metāla, ja tāda opcija ir.

    • idk
      0

      Es kard pirku pannu youtube atradu ka copper/ vara pannas ir labas.
      Nopirku un ir ok, nelīp klāt olas biggrin_mini2.gif

      • pults
        0

        Tas no klājuma atkarīgs. Metāla izvēle nosaka to cik ātri uzsilst/atdziest.