Tvinky miniblogs

  • Tvinky
    -1

    Ko sakāt par southwestern advantage piedāvāto iespēju ASV tirgo grāmatas? Varbūt kāds ir bijis un var padalīties ar info?

    • Janzz_
      0

      Nezinu cik legit, bet kursa čatā kaut kas bija rakstījis, ka esot pazīstamais/-ā bijis/-usi un totally not worth it, jo tev par lielāko daļu jāmaksā pašam n shit un baigā appišana esot

    • EvoL
      +4

      Te bija kāds miniblogs agrāk, kur stāstija ka tev jāstrāda caurām dienām un neko īsti neplenīja. Teica ka tur maķītī vairāk nopelnītu un mazāk strādatu. Laika kaut kur pabraukāt un kaut ko paskatīties arī viņiem nebija.

      • TheBallowner
        0

        Draugs bija.Teica,ka patika pieredze bet calis pats loti divains. Vairakas reizes esmu prasijis cik tad nopelnija bet no atbildes sniegsanas vienmer izlokas ka mitrs negis. Pienemu ka kauns teikt.

      • dzedajs
        0

        tapecc tadam vietam vajag ligumus utt kur viss atrunats nevis braukt uz aklo kur sola zilus brinumus

      • PainFoinmr
        -2

        Vienkārši aizej uz prezentāciju. Varu tev sarunāt, ja velies. Šogad braukšu pirmo vasaru, varbūt rudenī arī teikšu, ka baigais appisiens, bet šobrīd strādāju pie tā, lai tā nebūtu.
        Pa lielam visu šito huiņu, kas šobrīd ir komentāros es pats varu apgāzt, bet labāk doties uz prezentāciju un runā ar pieredzējušiem cilvēkiem. Un nebaidies uzdot šitos jautājumus. Vari 1:1 citēt kaut vai šitos komentārus. Es pat biju atradis internetā, ka cilvēki ir arestēti, kas centās notirgot grāmatas. Arī to man spēja paskaidrot ļoti loģiskā veidā.

        • krabz
          +2

          Uz prezentācijām ies tikai tie, kam tur kaut kas ir izdevies. 90%, kas paliek bešā, norij rūgtumu un neko nestāsta biggrin_mini2.gif

      • Hidden driver
        +1

        Piramīdas shēma, kurā nopelna cilvēks kurš tevi referāļoja šim visam. 1 cilvēks no 100 nopelna labi, 4 izbrauc pa nulēm un 95 paliek ar mīnusiem.
        Tas viens ies uz prezentāciju un skalos nākamajam vilnim smadzenes. Zinu cilvēku kurš to ir darījis. Strādā 12h dienā katru dienu 3 mēnešus. nopelīja kkādus 5k tīru naudu kad atbrauca atpakaļ uz LV. Šis viss cilvēku izmaina, jo katru dienu strādāt, atkārtot vienu un to pašu, jo beigu beigās tu staigā pa mājām un tirgo grāmatas.
        Principā, tas ir TopShops tikai ASV un tu to dari personā nevis zvani pa telefonu