Tvinky miniblogs

  • Tvinky
    +1

    Internetā informāciju neatradu, tāpēc varbūt kādam ir pieredze- ASV pieņemt/ var norēķināties ar mastercard debit kartēm? Ir bijusi nelāga pieredze ar to citās valstīs

    • SJohnson
      0

      Tas ir vairāk atkarīgs no Tavas bankas. Ja kaut kāds pre-18 konts, tad droši vien, ka nē. Un ja uz kartes ir "Electronic use only" uzraksts, tas Tavas izredzes samazina vel vairāk.

      Un ceļošanai būtu daudz prātīgāk uztaisīt kredītkarti. Īpaši ja brauc uz ASV.

      • Tvinky
        +1

        OK, paldies!

    • alberts00
      0

      Var, bet pie kases izvēlies "credit" nevis "debit", ja piedāvā. Kaut kādos benzīntankos var tikai ar Visa only.
      Also pirms brauc prom uzraksti bankai, par to, ka būsi ārzemēs, lai nesanāk stulbi starpgadījumi shura.gif Swedbankai to var caur internetbanku izdarīt rakstiski.
      Bija ISIC Mastercard debit, nekādu problēmu.

      Kurā valstī bija nelāga pieredze? Padalīsies?

      • Tvinky
        +1

        Jā, runājot par stulbiem starpgadījumiem, tad tāds bija Indijā, jo nepabrīdināju banku un pēc pirmās naudas izņemšanas karti nobloķēja. Visu uzlaboja fakts, ka tā ir Indija, kur ar internetu un tādām lietām nav pārāk spoži.

        Kad vēl nebija 18 gadi, tad man bija ISIC Visa electron. Lidoju uz Japānu, pirms tam bankā apjautājos, vai šī karte derēs Japānā, kur man atbildēja, ka viss būs ok. Protams, Japānā norēķināties ar to karti nevarēju, jo visa ir ok, bet visa electron nav ok Japānā. Bet nu toreiz nebiju viens un citi aizdeva.

        • alberts00
          +1

          Labāk nekā nobloķēt pirms iečekošanās viesnīcā shura.gif Un tad zvanīt uz Swedbanku un gaidīt 10 minūtes kamēr paceļ par kkādu 2eur/min tarifu rofl_mini.gif Kolēģim gadījās