Str Pure3D miniblogs

  • Str Pure3D
    -2

    Kāds var palīdzēt?
    Ceņšos iemācīties matemātikā to ko nemāku pa vasaru, papildus pie privātskolotāja ejot.
    Un nevaru atbildēt uz šādu te:
    "Dots vispārīgs izteikums: "Katram reālam skaitlim a un b ir spēkā īpašība: a+b=b+a. " Uzraksti 3 atsevišķus izteikumus. Nosaki atsevišķo izteikumu un vispārīgā izteikuma patiesumu."

    Balstos uz to ka:
    1)a+b=b+a , a+b=a+b , b+a=a+b
    2) ...

    • Skkar.
      0

      100% dirš un vasarenēs sēž

      • Str Pure3D
        -4

        100% Tu neko nezini un gudri iedirs to ko domā.
        Nekad neesmu palicis uz vasaras darbiem, pat ņemot vērā ka šogad izmeta no teķa un pārgāju atpakaļ uz ģimnāziju tiku galā ar visiem priekšmetiem, kuri tehnikumā nebija un ģimnāzijā ir.

         

        Vienkārši šajā tēmā 3 bija, un nākošgad šis atkal parādīšoties, gribu vismaz lai ir apziņa ka es to māku. Tāpēc arī tagad daļēji mācos.

    • Gek
      0

      Izskatās pēc kaut kā ļoti specifiska un nenozīmīga. Tādu vārdu kā "izteikums" vispār neatceros, ka kādreiz būtu dzirdējis, man šķiet, ka tā vietā vienmēr tika lietots vārds apgalvojums.
      Anyway, izskatās, ka tev, neskaitot atsevišķo izteikumu uzrakstīšanu, dotajam izteikumam ir tikai jāuzraksta, vai tas ir patiess vai aplams, jo neticu, ka tavā vecumā (8. klase?) vajadzētu būt spējīgam to pierādīt.

      • Str Pure3D
        0

        Nu es arī īsti to nezinu, taču tēmas nosaukums ir : Matemātiskie spriedumi, izteikumi un pierādījumi. Ar klasi galīgi garām nošāvi.

        • Gek
          -1

          Bet, redzi, saprātīgi cilvēki pamana nepazīstamu vārdu, izdomā, ko tas nozīmē, vai, ja nav droši, atver linku, ko kāds cits iepriekš ir ielicis, un ar šīm jauniegūtajām zināšanām ņem un izpilda šo elementāro uzdevumu, nevis exsiņā prasa palīdzību.