Susuris miniblogs

  • Susuris
    +6

    Manis brūvētais alus tiek pildīts pudelēs.

    Izdevās 14,5 litri. Jocīgi, biju rēķinājis, ka būs visi 20.

    • Ridiculus
      0

      Cik ilgi jārūgst?

      • Susuris
        0

        Norūdzis ir jau, bet nogatavināšana pudelēs ilgs pāris nedēļu.

    • obsidian
      0

      Interesanti cik grādu?

      • Susuris
        0

        Pēc receptes vajadzētu būt 5%, ar maniem mērījumiem it kā sanāca visi 7%, bet es neticu, man saharometrs tāds jocīgs un es vēl nemāku viņu lietot.

        • obsidian
          0

          Varbūt pēc nogatavošanās kaut kas izmainīsies.

        • faits1
          0

          Varēji censties tēmēt uz ko grādīgāku.

        • Susuris
          0

          @faits1 Iesākumā gatavoju šo tumšo eilu. Kaut kādu pieredzi tomēr vajag, lai uztaisītu stipro alu, kas negaršotu pēc "Garais Garāks".

    • Rocky__Lv
      0

      Super. Cerams, pacienāsi ar kādu mazu provi, kā izdevies. smile_mini.gif

    • Avril Lavigne
      0

      Buus jadzer, dzimenee

    • SuPeRgOvS
      0

      Nezinu kāpēc, bet man tas izskatās pēc boilera.

      • pumasiK
        0

        Man first look bija mazgājamā mašīna, kad vēl nebiju atvēris miniblogu

        • SuPeRgOvS
          0

          What? Dievs, tu?
          Tu redzi cauri miniblogiem?

        • pumasiK
          +1

          Nope. Tur tas murgs.

      • Susuris
        0

        Tā ir raudzēšanas tvertne, jeb vienkārši pārtikas plastmasas spainis, kurā dzīvo alus raugs, kurš ēd no miežu graudiem izvilktos cukurus un izdala spirtu.
        Tagad rūgšana ir beigusies un es pārleju alu pudelēs. Tajās ir pāris grami cukura, kurus raugs apēdīs un purkšķinās laukā CO2, uzgāzējot dzērienu. Un nogatavināšanās procesā raugs likvidēs arī visādus nelabus savienojumus, uzlabojot alus garšu.

    • rinaldsl
      +1

      Tev vajadzēja piebilst: "Gatavots uz Zvejnieka dēla pamata" biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif

      • Susuris
        +2

        Jā, gatavots, piedaloties latviešu literatūras klasikai.

      • throttle
        0

        Tagad tā arī tas alus jānosauc :d