Amorphis miniblogs

  • Amorphis
    -3

    Man bans googlē.
    Kādi ir svarīgākie likumi (un varbūt vispār in-general ieteikumi), kas būtu jāņem vērā, ja vēlos pievērsties loku šaušanai ar compound bow (target shooting) kā atpūtai/hobijam? Iegāde, dažādu loku/bultu izmantošana, utt. Cik sapratu, tad uz šautuvēm ir jāiet ar specifiskiem medību bultu uzgaļiem, bet nu varbūt ir kāds, kurš zinās sīkāk.
    @The Loner

    • Ods
      +1

      Bing.com

    • daydream2k
      0

      Federācija organizē pa velti treniņus, iesaku aiziet un visu pajautāt.

    • The Loner
      +2

      Neticēsi, viss ir gauži vienkārši.
      Lokus un bultas vari pirkt cik ādā lien, nekādas atļaujas vai ko tamlīdzīgu nevajag. Īsi sakot, par likumiem vari īpaši neiespringt.
      Kas atļauts šautuvē - tas atkarīgs no konkrētas šautuves noteikumiem. Ja nedzīvo tikai asfalta dzungļos (respektīvi - ja ir lauki vai kaut kas tamlīdzīgs), tad pie velna šautuves.

      • Hidden driver
        +1

        Var šaut urlas rajonā.

      • Senpaj
        +1

        ^This.. Es pats mājās arī, kad nav laika uz treniņu braukt, šauju pagalmā pa putuplasta klučiem

    • Senpaj
      +1

      Yooo... es tieši ar archery nodarbojos.. značit .. tu vēlies trenēties utt? varu daudz ko ieteikt no kurienes ko pirkt un kur braukt trenēties un tāpat šaudīties cik uziet..
      1) atkarīgs kur tu dzīvo
      2) tavs budžets
      3) apņemšanās

      hit me up .. varu daudz ko pastāstīt

      • Amorphis
        0

        Par detaļām es maz ko zinu, tāpēc visa veida informācija noderēs. Vietas kur pašam šaudīties man ir (Jūrmalā), bet pieņemu, ka labāk tomēr būtu pastaigāt uz treniņiem un noskaidrot kas tad būtu labākais loks ar ko sākt, pirms kaut ko pirkt. Cik skatos, tad compound lokiem lētais gals ir ap 200-400 eur, kas nesagādātu problēmas, jo neredzu iemeslu pirkt ko ļoti dārgu, ja esmu tikai iesācējs.
        Laikam jau galvenie jautājumi būtu - vietas, kur māca un vai ir tā vērts (ņemot vērā, ka tiešām daudz ko var arī online iemācīties ar trial by error) un kaut kāda informācija par pašiem lokiem (apskaidrojoši linki par veidiem/gadžetiem derēs).