STEAM

• kamaziK
    0

Tie kas spēlē Team Fortress 2
    Čalim viena problēma.. Viņam visi itemi ir Not Tradable un Not Marketable. Man ir tādi paši, daži, bet man ir iespējams trade un market viņus. Tātad, jautājums ir tāds, viņam ir Not Tradable un Not Marketable, jo viņam ir Free acount, jeb neko nav pircis TF2 veikalā?

• e35
      0

• kamaziK
        0

Ja viņš nopirks itemu, tad viņam tie kas tagad ir paliks Not Tradable un Not Marketable, vai parādīsies Tradable?

• e35
          0

Tradeable būs

• shevijs
          0

Pie katra itema taga jāskatās atsevišķi, ir itemi, kuri ir non-non, un ir tādi paši itemi, kuri ir gan-gan un tam nav nekāda sakara ar steam kontu. Protams, ja viņš vispār neko nevar pārdot/nopirkt, tad ir jāpiesaista karte un kaut kas jāiegādājas. (Treidoties gan var uzreiz pēc steam-guard atļaujas (15 dienas pēc ieslēgšanas))

Skatīt piemēru šeit:

• kamaziK
            0

Rekur skatīt itemus.
            https://steamcommunity.com/id/NeoTheMatrix/inventory/
            Vairāk interesē par tiem Pūlksteņiem. biggrin_mini2.gif The Cloak and Dagger

• kamaziK
              0

Tas viens snaiperis kurš ir Tradable ir tas kuru iedevu es, tāpēc viens items ir tikai.

• Jānis
              0

Tie itemi nav pat centu verti

• kamaziK
              0

@Jānis tas nemaina faktu, ka man kā iesācējam noderētu tas pūlkstenis priekš Spy, nu varbūt viņš ir slikts or smth, bet nez, viņš saka, ka viņam normāli strādā. Tāpēc gribēju, bet nu meh.. Laikam jau nekas nesanāks.

• shevijs
              0

Tu pats nevari ieraudzīt vai ir tradable un marketable vai nav?

• kamaziK
              0

@shevijs tad viņam tie kas tagad ir paliks Not Tradable un Not Marketable, vai parādīsies Tradable? Citēju sevi. Jo visi itemi, tas nav normāli, bet es saņēmu atbildi no Castiel, takā var slēgt.

• Jānis
              0

Oh, man likas ka gribi pardot pec ta ko rakstiji.

• shevijs
              0

Inventory tev neuzrāda lietas, kas saistītas ar steamu, bet tikai to, kas ir saistīts ar TF2. Nevar treidot un pārdot Steamā =/= Nepārdodami un nemaināmi TF2 itemi.
              Jā, visiem itemiem ir not-tradable tagi un tādi paliks visa itema mūžu.

• e35
              -1

Non.marketable, kuri ir tradeable pec kada item nopirkšanas varēs tradot.

• Castiel
      0

Tagad lai varētu trade, jābūt tf2 premiumam un steam guardam ir jābūt vismaz jau 15dienas aktīvam.