Ilgums: Ilgs.   

Grūtums: Vidējs.

Vajadzīgie kvesti: Merlins cyrstal kvests.

Vajadzīgās mantas: Exablicur zobens (no Merlins cyrstal)

Jums arī būs janosit 120 līmeņa briesmonis.

 

Sākums.

 Ejam uz Camelotas pili un runajam ar karali Arturu:

Paprasat karalim vai viņam ir citi kvesti. Viņš teiks ka viņam ir. Jums ir jadabū Holy Grail.

Sakat viņam ka dabūsi. Tālāk parunā ar Sir Pellas kurš atrodas otraja stāvā. Viņam jāsaka šo:

 

Tālāk parunājiet ar Merlinu kurš ir tajā paša stāvā viņš jums teiks lai ejat uz rietumiem no MC'Grubors meža. Tur būs māja kur dzīvo priesteris. 

 

Tālāk novelciet visas savas bruņas un ieročus un ejiet uz Port Sarim ostu. Jūs tur redzēsiet priesterus. Paprasiet lai viņi jūs aizved uz salu viņi tevi pārmeklēs. Tad sakat "Yes Im ready"

Šādi izkatās tie priesteri:

 

Nu lūk tad aizejiet uz salas baznīcu un parunājiet ar vecāko priesteri:

 

Viņš protams teiks ka šeit bija Svētais Grāls. Bet tas pameta viņus. Tad nenokurienes ierunāsies sieviete vārdā ''Crone'' viņa teiks, ka Zvejnieku karalis ir sāpēs. Jūs teiksiet ka nevarat palīdzēt. Un vina pateiks ''Go where six heads place'' ja kaut ko nesaprotat paprasiet visu viņai. Pasakiet ''Ok, I will go searching''. Tagad jūs varat doties uz Port Sarim.

Un doties pie priestera par kuru stāstija Merlins. Lūk kā pie viņa tikt:

 

Kad esat pie viņa tikuši parunājiet ar viņu. Spiežat opciju "What are you talking about?'' un pec tam ''Why did you leave?". Viņš pateiks ka ir no karaļa Artūra galda locekļiem.

Viņš tev arī iedos ''Holy table napkin''. Parunājiet ar priesteri atkal un paprasi viņam ''Vai tev nav garlaicīgi šeit vienam?'' viņš pateiks ''Svētais Saradomin mani sargās''. Un jums iedos tēju. Tālāk aizejiet uz Draunor Manor un jūs redzēsiet tur vecu māju. Ejiet uz trešo stāvu:

 

Un ejiet uz ''X'' vietu tur stāvēs uz galda ''Magic whistle''. Paņemiet tādas divas. 

Tālāk dodaties uz Brimhaven lūk šeit:

 

Nostājieties starp četriem pamatiem un ar savu magic whistle uzpūtiet. Jūs nonāksiet brīnumainā zemē. Ejiet uz tilta pusi uz ieraudzīsiet "Black Knight Titan'':

 

Diemžēl viņš būs jums jānogalina. Jūs varat sist ar vienalga kādu ieroci bet pedējais sitiens būs jāveic ar exablicur. Kad esiet viņu nositis tad ejiet pie zvejnieka un runājiet ar viņu :

 

Nu tad ejiet uz rietumiem un jūs ieraudzīsiet šauru eju. Ejiet līdz ieraudzīsiet Grail Bell. Tad ejiet uz pili un pie pils piezvanat ar ''Grail Bell''. Tad ieejat pilī kāpjat augšā līdz ieraugat ''Fisher King'' lūk kā viņš izskatās:

Pajautājiet par Holy Grail. Viņš teiks ka nezin kā viņu dabūt. Pajautājiet, kāpec viņš ir noraizējies. Viņš pateiks, ka par savu dēlu. Tagat aizejiet uz Camelot pili un parunajiet ar karali Artūru. Pajautājiet viņam, vai viņš redzējis bruņinieku vārdā Sir Percival. Viņš teiks, ka ir devies ''Boots of arcaness'' kvesta. Paprasi viņam lai viņš parāda kur tas atrodas. Viņš tev tikai iedos dzeltenu spalvu un viņš teiks, lai tu uzpūt un spalva parādīs ceļu. Lai jums nevajadzētu lauzt galvu. Teleportējamies uz Faladoru un ejiet uz Goblinu pilsētu. Tur mazā mājā būs ''Sacks''. Uzspied prod un tad search.

Un parādīsies zvejnieka karaļa dēls. Saki, ka tēvs ar tevi grib runāt. un atgriezies atpakal maģiskajā zemē. Tad ej uz pili un uz austrumu torni. Kāp tik augšā, kamēr ieraudzīsi Holy Grail paņem viņu:

Kad jūs paņēmāt Holy Grail ejiet uz Camelot pili pie karaļa Artūra.

Apsveicu kvests izpildīts:

This Guide Was Made My Kristaps4100 For exs.lv Only!