Grūtība: vidēja

Garums: vidējs

Prasības:
Level 10 Hunter
Level 30 Agility
Level 30 Crafting
Level 34 Construction

Vajadzīgās lietas: 10 oak planks, 1 mahogany plank, 1 normal plank, 10 steel nail, spade, hammer, 1 steel bar, silk, raw cod, 1 swamp tar, 5 feathers, 1 soft leather.


Rekomendētās lietas: 3 Lumbridge Teleports (vai mājas teleports), Ardougne Teleport. Camelot Teleport ar Dramen vai Lunar Staff arī paātrinās procesu

Quest punktu atlīdzība: 1

Sākums: Ardougne Zoo
Lai sāktu runā ar Larry

1. Runā ar Larry and he will ask you if you want to observe penguins in their natural habitat. Say yes and bring him 10 oak planks, 10 steel nails, a spade, and a hammer.
lol

2. Kad jūs būsiet savākuši visas nepieciešamās lietas runājat atkal ar Larry pie Ardougne zoo lai ceļotu uz Iceberg ar viņu. Kad jūs tur ierodaties ejat uz cieta sniega un izmantojiet jūsu oak planks uz sniega lai uztaisītu bird hide, tad izmantojiet spade uz bird hide lai apraktu to ar sniegu.
lol

3. Ejat iekšā snowy bird hide un apskatāties īsu filmiņu(esat pārliecināti, ka paņemat zīmīti ar pingvīnu 3 emote, viņas būs vajadzīgas vēlāk). Pēc filmas atrodiet Larry un runājiet ar viņu.

4. Piekrītat Larry, ka pingvīni uzvedas dīvaini, tad aizbraucat ar laivu atpakaļ uz Rellekka un runājiet ar viņu.

5. Larry ienāks prātā neprātīga doma, ka ir jāuzbūvē mehāniskais pingvīns un viņš jūs gribēs samazināt lai jūs to varētu vadīt no iekšpuses. Jums tas būs jāuzbūvē izmantojot level 3+ crafting table iekšā kādā mājā, normal plank, steel bar, un piece of silk.

6. Jums tā mašīna būs jāpagatavo izmantojot steel bar uz crafting table iekšā kāda mājā, tad click clockwork toys un izvēlaties clockwork penguin.
 lol

7. Nokļūstiet atpakaļ Ardougne zoo un runājat ar Larry atkal. Pasakat ka jums ir viss nepieciešamais un jūs aizvedīs atpakaļ uz Iceberg.

8. Kad esat tur runājiet ar Larry atkal. Viņš jums pateiks, ka pingvīni ir izpostījuši bird hide un ir pazuduši, tāpēc jums būs jātestē tas ko jūs sagatavojāt zoo. Larry teleportēs jūs atpakaļ.

9. Kad esat atpakaļ runājat ar Larry un viņš jūs samazinās tā lai jūs varētu ietilpt clockwork penguin (pārliecinaties, ka jums līdzi ir ierocis vairogs vai apmetnis). Kad jūs esat samazināts ieejiet pingvīnu iežogojumā un runājiet ar vienu no pingvīniem.
lol

10. Izpildi tās 3 emotes kuras tu iepriekš redzēji, laipingvīni varētu tev uzticēties (ja jūs kaut ko sajaucat jūs varat mēģināt vēlreiz). Pingvīni prasīs tev lai tu ej pie pingvīnu strādniekiem (viņi ir maskējušies kā aitas) Lumbridge aitu aplokā.

11. Runā ar Larry un viņš teiks lai tu viņu satiec Lumbridge (pie aitu aploka uz dienvidiem no pils). Kad esat tur, ar labo peles pogu click uz Larry un izvēlies Tuxedo-time lai pārvērstos par pingvīnu.

12. Runā ar pingvīnu strādniekiem un izpildi slepeno sasvecināšanos. Diemžēl viņi atteiksies ar tevi runāt kamēr tu nepateiksi slepeno frāzi.
lol

13. Dabūjat raw cod vai ring of charos (a) un Larry jūs teleportēs atpakaļ uz zoo. Iedodat pingvīniem raw cod vai ring of charos (a) lai iepatiktos pingvīniem un dabūtu slepeno frāzi: "Do not trust the walrus".

14. Atgriežaties pie pingvīniem, kas ir maskējušies par aitu. Viņi lūgs tev izpētīt Farmer Fred.

15. Satiec Fred the Farmer (ēkā uz austrumiem no aploka) un izvēlaties jebkuru iespēju. Pēc tam ejat pie strādniekiem, runājat ar viņiem un izvēlaties jabkuru iespēju. Tad viņi dos jums misiju ziņot un jautās lai jūs to aizgādājat uz pingvīnu priekšposteni. Esiet pārliecināti, ka jums ir swamp tar, 5 feathers, weapon, armor, un food.
lol

16. Runājiet ar Larry un viņš jūs teleportēs atpakaļ uz Iceberg, tad atrodat KGP aģentu uz ziemeļrietumiem. Kad jūs ar viņu sasveicināsities speciālajā sveicienā viņš lūgs identifikāciju. Diemžēl jums tādas nav.
lol

17. Runā ar pingvīnu vārdā Noodle viņš atrodas uz dienvidiem un samainat viņam swamp tar, un 5 feathers pret identifikāciju un funny report.
lol
18. Runā ar KGP aģentu un tad ieej avalanche. Kad esat iekšā, ejat pa durvīm iekšā (viņas atrodas pa labi) runā ar KGP aģentu. Kad jūs būsiet pasniedzis misijas ziņojumu lai jūs izturat fizisko pārbaudi, tāpēc ejat uz rietumiem pa durvīm iekšā agility kursos.
lol

19. Ejat uz rietumiem sekojot norādēm, un tad lecat iekšā ūdenī. Peldat garām crushers netrāpot tam (jūs ievainos ja viņš trāpīs jums).
lol

20. Uzkāpjat uz stepping stones un kāpjat uz augšu
lol

21. Soļo uzmanīgi zem lāstekām.
lol

22. Visbeidzot šķērso ledu. Īsa filmiņa parādīs kā jūs šķērsojat finišu. Runājat ar agility instructor un viņš jums dos atļauju iziet šo kursu kad vien jūs gribat.
lol
23. Izejat agility kursu caur vārtiem un ejat atpakaļ pie Larry. Runā ar viņu un viņš liks jums atrast war room.

24. Ejat atkal iekšā avalanche un ejat uz ziemeļiem cauri lielām durvīm. Diemžēl sargs jūs nelaidīs cauri, viņš teiks, ka jums nav piemērots lielums lai ietu cauri šīm durvīm.
lol

25. Ejat uz ziemeļaustrumiem cauri durvīm lai runātu ar Ping vai Pong, pēc neliela čata ar viņu par to, ka viņš nevar izmantot instrumentus, kuriem ir nepieciešams īkšķis, viņi prasīs lai tu viņiem atnes set of bongos un cow bell.
lol

26. Ejat atpakaļ pie Larry un runājiet ar viņu lai varētu noskaidrot kā dabūt cowbell un bongos, then head to Lumbridge. Nozodziet cow bell no dairy cow. Tad izmanto mahogany plank un piece of soft leather kopā lai uztaisītu bongos.

27. Ejat atpakaļ uz iceberg cauri laivām tuvu ieejai Keldagrim vai fairy rings (juma vajag būt izpildītiem A Fairy Tale Part II, A - Cure a Queen quest lai izmantotu rings, kod ir D-K-S) jo Larry vairs jūs neteleportēs uz iceberg.

Nu ejat atpakaļ pie Ping un Pong un atdodat viņiem viņu instrumentus. Jūs redzēsiet īsu filmiņu. Sargi atstās savus posteņus lai apturētu Ping un Pong.


28. Izejat no istabas un ejat uz ziemeļiem, Tad kontrolējot controls lai atvērtu big doors. Ejat uz austrumiem un ejat iekšā war room jūs redzēsiet īsu filmiņu. Jūs ieslēgs kopā ar level 51 Icelords, viņus ir diezgan viegli nogalināt. Nogaliniet vienu un ejat ārā pa vārtiem, un dodaties atpakaļ pie Larry.
lol
29. Ejat atpakaļ pie Larry un informējiet viņu par to, kas notika. Viņš sevi uzslavēs par labi paveiktu darbu. Filmiņa parādīs gigantic clockwork penguin un kvests būs pabeigts.

APSVEICU! KVESTS PABEIGTS!

lol

Šo kvestu gatavoja- ahilejs11:4:

Laboja , labots 2x