Android

  • halfhack
    0

    Labdvakar! Vēlos iegādāties planšetdatoru dažādiem braucieniem - vispārējai laika nosišanai: filmu skatīšanās, e-grāmatu lasīšana, interneta apskate (wifi), mūzikas klausīšanās, gps braucot ar mašīnu, spēlīšu dzenāšana utt. Biju jau noskatījis Asus google nexus 7 13.gada versiju, bet dažas lietas man nedaudz attur: cena un atmiņa. 16gb versiju var dabūt Latvijas internetveikalos par 180Ls, bet vai ar 16gb pietiek? 32gb ir vēl par 90 ls vairāk. Vai man tādām vajadzībām nepietiktu ar lētāku planšetdatoru?

    • halfhack
      0

      Par to, ka planšetes nepērk katru dienu fakts, bet pēc gada jau būs noteikti jaunāki, jaudīgāki planšetdatori. Par 200 latiem nevēlos vairāk maksāt. Vai nopirkt 200ls vērtu planšeti uz 2 gadiem būs labāk kā paņemt vienu pa 100 latiem tagad un par 100ls pēc gada?

      • Jocinsh
        0

        100ls pēc gada? Nevaig pirkt ar domu, ka vēlāk būs labākas. Protams, ka būs labākas, viss attīstās, bet, tās jau arī maksās dārgāk. Diezvai ņemt pa 100ls tagad un tad pēc gada pa 100ls ( varbūt pat tu neko izdarīt ar 100ls planšeti pēc gada nevarēsi ... )
        Un tad jau nekāda labā filmu skatīšanās, grāmatu lasīšana nebūtu nekāda pārāk patīkamā ar 100ls planšeti ( es vismaz tā domāju, neesmu interesējies, kādas planšetes tagad pa 100ls iet )
        Bet ja tiešām zini, ka nekam tādam nevaig un ar to 100ls planšeti iztiksi, vēlāk nenožēlosi, tad ņem. Varbūt pēc gada būs lielāks budžets un varēsi atļauties labāku.

    • Shattred
      0

      Manuprāt, ar 2012. gada Nexus 7 būtu ok.