Android

• Bodnieks
    0

Sveiki, tā nu taisos pirkt jaunu telefonu, pagaidām balstos uz LG G3, varbūt varat padalīties ar plusiem un mīnusiem šim telefonam, varbūt ir vēl kāds kurš lieto? Patīk jau arī One m8, bet cik zinu tad ar to kameru ir čābīgi, netīk tās liekās malas apkārt un ka nav maināma baterija laikam. Svarīga ir baterija ikdienā, jo mēdzu klausīties mūziku 5h~ dienā no telefona, nepatīk ka uzkarst telefons, ja stikliņš baigi atspīd nepatīk un uzbūve arī svarīga. Kamera arī ir ļoti svarīga, patīk šo to nofočēt, kādus skatus un tā. Iespējams pārākie m8 plusi pat varētu mainīt domas par tām lielajām malām kuras nepatīk, jo ekrāns krietni mazāks kā g3 uzreiz. Kā arī pašam patīk visu mainīt telefonā lai ērtāk būtu utt. @obsidian @nezinkasvēl

• Pampox
      0

G3 pikseļu blīvums hnghhhhh

• obsidian
      0

Esi gatavs upurēt lielāku ekrānu metāla uzbūves dēļ?

• Bodnieks
        0

Es pat īsti nezinu, katram telefonam savi plusi, baigais čakars izvēlēties, ja kādus + un - uzskaita, tad vieglāk būtu, tas interesē. Ne jau tieši uzbūves ziņā, ja veiktspēja labāka, baterijas ilgums, ekrāna atspīdums, neuzkarst tik traki, tad domāju ka jā.

• Mazuliits
      0

Es ņemtu M8, esmu lietojis arī G3, g3 ir izcils ekrāns un monstrous battery life un kamera ir laba, pārējos aspektos M8 ja stocks, M8 Harman Kardon versija ir zvērs, tā skaņa, + UI kurš nav pārbāzts un nelago, WOW.

• Bodnieks
      0

Bump, kuru izvēlētos jūs un kāpēc?

• Lukijs
      0

Jebkurš telefons ar screen off varēs atskaņot mūziku vairāka kā 5h crazy.gif ,pats esmu visu nakti atklausījies un bača tik 7-10% procent.

• Bodnieks
        0

Nav jau screen off, kko klāt vislaik. biggrin_mini2.gif

• kajapansa
      0

Man pasam tagad dillema ir vai nu g3 va nu 4 note

• Bodnieks
        0

Nu jā, man starp g3 un m8, Samsung gan netaisos ņemt.

• Shattred
      0

Ugh, tā telefonu izvēle. Es pat nezinu kādēļ, bet N5 pat liekas daudz kompaktāks.
      Lai ar kā, esmu rokās turējis vairāk kā 2 minūtes , tādēļ, manuprāt, varu kaut nedaudz izteikties.
      G3 tāda pati priblēma, manās acīs, kā G2. Tas ļoti ātri spēj makhten daudz uzkarst un tieši tur pat, kur G2, kas būtu augšā tieši ap/zem kameras, kas, manuprāt, laika gaitā varētu veikt kādu bojājumus. Bet tā kā G3 ir lielāks par priekšteci G2, tad tik ātri pat ja vispār tas ir jūtams, ka uzkarsis.
      Veiktspēja - lieliska, kā jau flagmanim. Ekrāns - cmuxx, bet tā pat kā G2 ir uzspēlētas spilgtākas krāsas, vismaz liekas salīdzinot ar SP, kas vieniem varētu patikt, bet citus varētu atgrūst tīri tikai tas fakts. Uzbūve - oho, skaisti; ļoti jauki, ka atšķirībā no priekšteča ir vieta atmiņas kartei un maināma baterija.
      Izmērs.. nu.. lielisks maziem dārza darbiem, kā jau lāpstai. Man liekas pārspīlēti liels un no ergonomikas tik tāli kā līdz mēnesim. It kā noapaļotās malas palīdz, bet tajā pašā laikā ērti es vienā rokā nevaru noturēt un liekas pārspīlēti liels, jo ātrām fnkcijām, piemēram darbā vai ātri, kad vēlētos kādam piezvanīt, ir daudz par lielu. Ņemot āri vērā faktu, ka man ir salīdzinoši lielas plaukstas, jo esmu 1.94m garš.

• Bodnieks
        0

Jā, diezgan grūti izvēlēties. Lasīju jau ka G3 karst baigi, tas man nepatīk. Bet meh, nespēju galīgi izvēlēties starp G3 un M8.

• obsidian
      0

Nav jau tā, ka izvēloties labi pazīstamu flagmani mūsdienās var kļūdīties.

• Bodnieks
        0

Nu tas gan, palieku pie G3 tad.

• The 37
      0

Ņemtu M8, ja man būtu tāda izvēle.
      Nākošais telefons, ko pats varētu ņemt būs HTC.

• Bodnieks
      0

Tad nu paņēmu G3, ja kādam ir kādi ieteikumi par viņu, droši iesakat.