Nafig tik daudz telefonus jāražo. Mans z1 compact savu dzīvi izbeidza, bet tagad nespēju izdomāt kuru ņemt tā vietā.
Android
- 0
Vel vienu Z1C, ja gribas pierasto vai Z3C, ja gribas svaigāku, nav jau īsti viņam tik daudz konkurentu izmēros.Reāli šobrīd Z1C, Z3C ir savas nišas vienīgie pārstāvji, drīz tiem pievienosies Z5C, bet nu kādu laiku izvēle būs starp šiem diviem, jo 600 eiro par Z5C pāris pirmos mēnešus.
- 0
Manuprāt, labāk Z2 paņemt, ja vēl gribi Sony un, ja gribas lielāku ekrānu.
Bet tā, Z3c/Z1c vai varbūt Moto G 3rd, bet tad labāk 2 GB versiju.
- 0
Tāpat pa dažām h pierastu un mazu vairs negribētu.
- 0
Man visi telefoni, kuri bija, apmēram galaxy ace lielumā, domāju, ka negribu īpaši lielāku, nopirku p8 un noteikti vairs mazāku negribētu..
- 0
Bija S3, paņēmu Z3c sajutos, ka pus ekrāns nogriezts...
Labprāt paņemtu ko lielāku, ja būtu identisks, ar lielāku ekrānu...
Rādīt spoileri
- 0
Esmu gana daudz turējis rokā lielākus telefonus, lai saprastu, ka man tas galīgi neder. :/ Uberkruta veiktspēja un ekrāna izšķirtspēja man arī nav svarīgi. 720p 4,2" ekrāns ar gorilla glass (kas aizņem ~65-70% no priekšas), lai negļuko, puslīdz normāla kamera un ievietojama SD karte - es būtu laimīgs. Man ļoti patiktu mans esošais HTC Desire X, taču tam nav priekšējās kameras, gorilla glass un ir kaut kādi stulbi gļuki, no kuriem netieku īsti vaļā.
- 0
Atceros, ka meklējot iepriekšējo telefonu skatījos tādus, kuriem ekrāns zem 5 collām (tuvāk uz 4.5) un z1c uzrunāja ar savu ūdensizturību (vēl iepriekšējo slīcināju vairākas reizes). Tagad laikam būtu ar mieru arī piecollīgu ekrānu. Būtu z5c iznācis kādu pusgadu atpakaļ, droš vien skatītos uz to, bet tagad netieku gudrs kuru labāk.
- 0
Z3c
- 0
This, ja kamera nav īpaši svarīga.
Jo ughh... 20,7 MP, bet pielietojums švaks.- 0
Nu nav tas sensors tik vājš kā viņu smērē. Z3, Z3C ir vienādi sensori kā arī Z2 un Z1, Z1C afaik. Atškirība ir softā, Sony planned obsolenece, Z1 nesaņem Z3 softu, lai Z3 būtu labāks ar to pašu dzelzi.
http://www.dxomark.com/Mobiles - 0
IMHO, kamera ir ļoti meh, salīdzinājumā ar hype... Superior auto režīmā TIKAI 9MP max. Seriously? HDR arī tikai līdz 9MP darbojas. Var teikt, ikdienas lietošanai nekas par 9MP vairāk nespīd.
Manual režīms ir maigi sakot diezgan neērts un laikietilpīgs... Pa to pašu laiku ar S6 var iegūt kaudzi ar daudz labākām bildēm auto režīmā. Bet nu tā par to sūdzēties nevar, viss ir okey.
Okey, varētu to visu paciest, ja būtu pieejams RAW formāts, lai tad pēcapstrādē, kaut ko varētu ērti pamainīt... Bet protams... Nav un nebūs.
Būtu regulējams IOS un RAW formāts, būtu ievērojami labāk, bet ughh... Nav jau fotokamera, bet nu būtu jau forši, ja kas tāds būtu pieejams uz viedtālruņa, jo tad manual mode tiešām būtu jēga.
Un autofokuss ir arī diezgan palēns, salīdzinājumā ar S6 sēriju, bet nu 80% mēģinājumu, bildes ir okey.Low-Light gan ir diezgan iespaidīgi, ja neskaita lēno autofokusu un pēcapstrādi.
- 0
Es to 9 MP (8,x MP) režīmu redzu kā kameras lielāko fīču, jo nevienam nevajag 21 MP attēlus uz telefona, ar labiem algoritmiem tās bildes aizņem mazāk un arī labāk izskatās, downscale ļauj slēpt daudzus untumus. Pilnajā izmērā tie 20 MP ir visai viduvēji un zūmojot iekšā pat 100 eiro ziepjutrauki tevi nosmies.
Manual režīms, jā, tas nav tik labi realizēts (LG G4 šajā ziņā ir etalons). Low light iespaidīgums tur, ka Superior Auto spēj paslēpt DAUDZ trokšņu downscale dēļ.
Par S6 iemet aci tajā linkā.
Dažādas pieredzes, dažādi secinājumi, man visas telefonu kameras liekas meh, pat S6 kamera, jo tā knapi tiek līdz 120 eiro ziepjutrauku līmenim. - 0
Ja skatās no tādas puses, tad jau ir okej, bet iespēja auto režīmā izvēlēties 9/12/20.7 MP būtu daudz, daudz labāk.
Tikko pačekoju 20.7 MB bildi iezoomojot, lai gan nebija ar ko īsti salīdzināt, izskatijās diezgan ciešami, ja attēls ir uzņemts izmantojot kādu statīvu/kaut kur novietots.
Manuālais režīms ir tiešām diezgan ''meh'' salīdzinājumā ar G4, bet izskatās, ka Sony tuvākajā laikā to neplāno mainīt, lai gan cerams, ka ar Z5 sērijas iznākšanu, kaut kas mazliet mainīsies...
Salīdzinājumā ar spoguleni, būs meh, jo tas sensora izmērs vien pamatīgi atšķiras, bet vismaz nav jānēsā 2 ierīces. Kā arī nometot spoguleni zemē, var gadīties šķirties no lielākas summiņas, nekā Z3/Z3c.
Pie tam, cik XDA lasiju, tad kameras stikls arī ir ievērojams ''bottle-neck', jau no Z2', tā kā izskatās, ka Sony bija diezgan noslinkojuši ar šo kameru uzlabošanu.
- 0
Nu tūlīt parastajam Z3 sāks kristies cena un būs tīri ņemams vai arī Xperia M5, ja par stereo skaņu vienalga un gribas selfijus. Principā jebkurš flagmanis būs ok, ja maks var pavilkt.