Android

• Space
    0

Moto X (4.7") vietā uz pāris ned dabūju Galaxy A5 (5.2"), 5"+ šķiet neparocīgi, lai gan rokas nav no mazākajām.

• Lukijs
      0

Pieradīsi lol

• kapteje
        0

This. Nomainīju 4,3'' pret 5,7'' un ~pāris stundu laikā pieradu biggrin_mini2.gif

• Shattred
        +2

Nepiekrītu. LG G3 man liekas momentāli ērtāks kā mans OPO, kuru lietoju jau gandrīz gadu.

• obsidian
      0

No 4.7" dailydriver mierīgi pāreju uz 5" (Huawei p8 lite), bet jau SGS6 (5.1") un Xperia Z3 (5.2") ir nedaudz pāri limitam. Un tad ir Nexus 6p (5.7") un Huawei Mate 7 (6") kuri abi man ir nelietojami izmēra dēļ.

Screen to body ratio pat ir svarīgāks niansēs.

• Laciz
      0

No 4,7'' uz 5,2'', pirmā dienā likās, ka ir mazliet par lielu, bet nākamajā nedēļā jau sāka rasties velme pēc ~5,5'' biggrin_mini2.gif

• Shattred
      0

Katram savs, jo esmu manījis retam cilvēkam arī Sony Ultra (viens cilvēks bija ap 1.80m un plaukstas arī attiecīgi maziņas) un ērti darbojās ap to kā ap savu epni.
      Vēl jau arī nozīmīgs vispārējais telefona izmērs, jo man brāļa LG G3 liekas daudz ērtāks kā mans OPO; abiem 5.5", bet ekrāna attiecība pret šasiju korpus G3 ir kripatu lielāka kā OPO

• obsidian
        0

4% ir atškirība stap vidēju un mazu STB ratio un starp vidēju un lielu.

• Mazuliits
      0

M8 5'' zbis