Android

• tagis
    0

Vai ir kāds veids kā lai programas izslēgtos līdz galam , vnk real lago kad RAM pilns. (LG P700)

• kilsanta
    0

Kā endomondo mēra, cik kilokalorijas zaudē vienā skriešanas reizē?
    Saprotu, ka ir atkarīgs no ātruma, ievadītā svara, auguma, noskrietā maršruta.

Bet man ir tāda situācija: Sveru 64kg, augums, kur 1.64 un uz 7km nometu ~800kcal, bet draugs, kurš sver 90kg, augums, kur 1.86 uz tādu pašu attālumu(noskrienot 1 minūti vēlāk, to pašu maršrutu) nomet ~500kcal

• Bulldawzer
    0

Ko jūs sakiet par šāda telefona izvēli?
    http://mobilie.telefoni.dataleks.lv/lv/item/lg:50572

• Mr Raccoon
      +1

Telefona izvēle laba, bet ar internetveikalu esi garām nošāvis.

• Bulldawzer
        0

Es speciāli piemeklēju, kur pēc iespējas lielāks apraksts.. un nē, es tur viņu neiegādāšos. bet tā jau normāls telefons, ja? man interesē +/- sakarīga kamera, liels ekrāns, ne-vecs androids.

• Aigars
        0

Ir ok.

• Robii
      0

Pirkt nexus 4 vai gaidīt 5. cik lasīju,tad nexus 5 16gb maksās 200 mārciņas.. LV diez vai pa tādu cenu dabūsim. ko darīt?

• obsidian
        0

Baumo, ka 16 GB Nexus 5 maksās 299$, bet es pārāk nesacerētos. Drīzumā gaidāmas globālākas Nexus 4 atlaides, lai izpārdotu atlikušos modeļus.

• Robii
          0

Nu tās cenas ir ārpus LV tirgus,pie mums kā minimums tuvu pie 300ls būs..

jā,es domāju pagaidīt un moš pa lētu naudu nexus 4 nopirkt.

• Robii
      0

Vai ir vērts vēl samsung galaxy s3 pirkt,vai labāk skatīties kaut ko citu tajā cenā?

• obsidian
        +2

LG Optimus G un Sony Xperia SP manuprāt ir daudz prātīgāki varianti.

- 1 - 2 - 3 - ... - 190 - 191 - 192 - ... - 327 - 328 -