Android

• PainFoinmr
    0

Ieinstalēju telefonā ''Skype''. Tagad visi kontakti ir sajaukti ar skype kontaktiem. Kā lai izņem skype kontaktus vai ieliek viņus tikai tad, kad Skype ir aktīvs?

• NOWimNPC
      0

Skype opcijās vai kur citur paskaties Sync

Neizlasīju

• Styrnucis
      0

Ar opciju filtrēt man izdevās tikt vaļā.

• Shattred
      0

Imo, skaties pie Sync opcijām.

• PainFoinmr
    0

https://exs.lv/junk/8807

Kas tā par aplikāciju?

• NOWimNPC
      0

Tā ir jau iebūvēta iiekš Samsung, bet kaut kas līdzīgs varētu būt AIVC(Alice)

• obsidian
    0

Baumas, ka LG atmetīs "Optimus" daļu no saviem flgmaņu telefoniem.

• Forgeron
    0

Mans android neļauj/nevar atskaņot AAC3 un vel dažūs formātus, atskaņo tikai mp3 audio. Vai ir kāda programma kas var palīdzēt man? Vēlos skatīties filmas, bet ļoti lielai daļai no filmām nav mans formāts.

• Jayden James
    0

Ko labu vai sliktu teiksiet par samsung galaxy s4? Rīt dodos pirkt. Varbūt tajā cenas ziņā ir kas labāks? ( neskaitot iphone, jo tāds jau ir )

• SuPeRgOvS
      0

Sony xperia z ir gandrīz tās pašas specifikācijas, bet vismaz priekš manis tas izskatās smukāk.

• Mr Raccoon
        0

Xperia Z

• Lv RemBo
          +1

Nepērc s4, labāk s3.

• shevijs
          0

Wildfire S, ir kãdas iespëjas dabüt ãrã lielãku skanu par maksimalo, kuru var ar multimëdijas skaluma pogãm uzgriest? Un pie reizes varat ieteikt sakarïgus müzikas atskanotãjus, kuri neaiznjem ïpaši daudz no pašas telefona atminas? Paldies.

• RolX
            0

Njā, man arī šķiet daudz par klusu. Nu bet ne par ko tādu neesmu dzirdējis.

• Mr Raccoon
            0

Volume+.programma un poweramp playeris.
            Labs savienojums.

- 1 - 2 - 3 - ... - 208 - 209 - 210 - ... - 327 - 328 -