Tagad nesaprotu, ka, lai savu HTC one x izsleedzu, ja man vins nokaarsies, jo vaacinu nonemt nevar. //via phone
Android
- 0
Shattred 21.06.2013. 17:09
Turot ieslēgšanas pogu nekas neparādās?
Ja tā tad viss, kas atliek ir gaidīt kad pats nobeigsies.
- 0
xunks2 20.06.2013. 15:56 teica:
Tātad iegādājos SGS4 4g versiju.
Rokā turēt daudz ērtāk par sgs3, kā arī baterija ar hardcore gaming tur ap 3-8stundas, atkarīgs no spēles.
Programmas visas, kuras bija nepieciešamas iet bez problēmām, telefons out of the box strādā mazliet ar aizrīšanos, bet pēc update nav bijis ne mazākais lag.
Esmu priecīgs, ka iegādājos tieši sgs4 nevis htc oneEDIT: iegādājos white frost versiju.
- 0
Athe 20.06.2013. 20:28
Es ar domāju pirkt kādu stipri telefonu, bet tad es iedomājos - nafig man tādu? reāli es viņu nopirktu un maksimums uzspēlētu kādreiz kādu hd spēli. tagad vairāk sliecos paņemt kādu lietotu androīdu ar 4.x.x versiju
- 0
shado2012 18.06.2013. 20:11 teica:
Kāds var ieteikt kādu reāli ērtu klaviatūru vienkārši swiftkey sāk besīt ar savu auto labošanu,labo visu ko vajag un ko nevajag.(biežāk ko nevajag.)
- 0
Rufus 16.06.2013. 14:51 teica:
Man ir htc one x.Man telefonā iekšā ir ļoti maz appu/dziesmu/bilžu.No visas atmiņas ir aizņemti kaut kur 5gb.Bet man rāda, ka ir palikuši pāri tikai 400mb atmiņas.Agrāk viss bija ok, tad es izdzēsu daļu dziesmu un man vnk atsakās updatoties un htc sync manager saka, ka neko nevar ielikt telefonā, jo ''nav atmiņas''.Any help?
Telefons saka, ka man ir tik atmiņas cik arī īstenībā ir, bet htc sync manager šo informāciju neuzķer.
- 0
Abdul 11.06.2013. 08:35 teica:
Lūdzu padomus, kā likt manam S3 darboties veiklāk. Regulāri sāk gļukot, nezinu, lago verot galerijas un visu.. Zinu, nemāku rūpēties par telefonu.
- 0
Abdul 14.06.2013. 17:10
Uzliku citu ROM, esmu apmierināts ar rezultātu, vienīgi pazaudēju kontaktus, jo nebija SIM ielikts. Telefons salīdzinot ar vakardienu burtiski lido. Ideāli.

Impala