Android

• shado2012
    0

Ko jūs domājat par šo skaistuli?

http://4pda.ru/2013/05/13/100218/

Pēc izskata man ļoti patīk..

• obsidian
      0

Izskats neslikts. Svarīgākais, ka šis ir reāla iespēja tiem, kam Xperia Z ir parlielu/pardārgu.

• shado2012
        0

Un man patīk, ka viņš ir pilnībā aizsargāts no mitruma un putekļiem. Pat zem ūdens 1,5m dziļumā fočēt var. biggrin_mini2.gif Nu vismaz tur tā rasktīts.

• shado2012
    0

Ir kāda wifi programma, kas manam telefonam ļautu pievienoties pie (IBSS vai Ad-Hoc)
    Ceru, ka kāds sapratīs manu domu cray_mini2.gif

• alberts00
      -1

Bez roota - nekā.

• alberts00
        0

Iedod visus datus par savu tīklu (šifrēsanas veids, kanāls, nosaukums, parole)

• Shattred
      0

Nevaru atjaunināt aplikācijas.
      -Rooted -CM9 -stok kernel

Ar clockwork mod SD kartē uztaisīju jaunu partīciju 4gb apmērā, kura ir kā paplašinājums stock atmiņai. Ar link2sd visas aplikācijas mierīgi lejuplādējās uz SD kartes partīciju - svarīgākās automātiski palika telefona atmiņā.
      Tā nu viss bija jauki un rožini līdz jāatjaunina aplikācijas. Man katrai aplikācijai, kura atrodas SD kartes jaunajā partīcijā, pie atjaunināšanas izmet ziņu, ka nepietieka tmiņas vietas (bet pietiek, vēl ~ 500mb uz atmiņas kartes jaunajā partīcijā).

#Es nemāku
      Wat to do.

• alberts00
        +1

Tev telefonā ir vieta? Aplikācijas no sākuma tiek lejupielādētas /cache/download un tikai tad tiek atjauninātas.

• Shattred
          0

Itkā ir, bet tajā pašā laikā laikam, ka nav pietiekami.

• Shattred
          0

Storage man rāda, ka brīvi 29.25MB
          Apps man rāda, ka brīvi 56MB

un šā vai tā man neatjaunina aplikācijas, piemēram, Any.do, kurš ir 7mb liels, mēģinot atjaunināt viss ir labi līdz daļai kur notiek darbība "installing", tur viss apraujas un saka, ka nav vietas.

• Space
      0

Kāpēc tik lēti? :O
      https://www.tele2.lv/telefoni/huawei/huawei-honor-2/

• obsidian
        +1

9,45*24=226.8 lati.
        Telefona pilnā cena ~200 lati (ar PVN). Huawei neceļ brenda cenu, bet operatori gan.

• Space
          0

Laikam zinu, kas ir mans nākošais telefons, man aizsākusies Huawei fanboy ēra.

• Shattred
        0

9ls mēnesī par telefonu man šķiet par daudz, jo es esmu no laika, kad pa telefonu 5ls mēnesī bija "nez vai man viņu vajag..".

• Sniedzins
        0

Iemetiet kkadus stundam ilgas interesantas speeles

• obsidian
        0

Šodien notiek Google I/O izstrādātāju konference.
        https://developers.google.com/events/io/
        No baumām izejot mēs varētu gaidīt atjauninātu Nexus 4, Android 4.3, Google Music atjauninājumu Spotify apmērā, jaunus Google Maps un ne tikai.
        Dzīvajā 19:00.

• Mr Raccoon
          0

Turiet šo uzbumpotu, lai neaizmirstu skatīties.

• alberts00
            0

Cloud computing? Hell yeah. Cerams ka piedāvās arī plānus ar kaut cik normāliem GPU, nevis tā kā Amazone.

• Mr Raccoon
            0

Google glasses...
            kinda awesome.

- 1 - 2 - 3 - ... - 224 - 225 - 226 - ... - 327 - 328 -