Android

• Skkar.
    0

Ka lai es savam htc desire nonemu to nolādēto sms auto correct?

• lemonwave🍋
    0

Oficiāli upgreidoju savu SGS2 no ICS uz JellyBean. Pagaidām patīk! smile_mini.gif

• shevijs
    0

HTC Wildfire S, lai pārvietotu dažas programmas uz SD karti (Steam u.c.) un lai dzēstu oriģinālaš programmas (facebook, peep u.c.) ir vajadzīgs norootot telefonu?

• NOWimNPC
      0

Par 1. nezinu, par 2. jā!

Par 1., ja tev nav "Move to SD", tad nezinu kā HTC, bet LG bija kaut kāda programma ar kuru varēja pārmest bez root

• shevijs
      0

Kādam ir kādas nojausma, kas tā par programmu un vai ir kaut kas līdzīgs priekš HTC? Savādāk visu laiku telefona atmiņa brīvā ir 5-10mb un ļoti čakarē dzīvi. > cray_mini2.gif

• alberts00
        0

Apps2sd?
        Bet ne visu var pārvietot, man ir HTC Wildfire un ar pieejamo atmiņas daudzumu ir problēmas, laikam pārformatēšu atmiņas karti un viena no noformatētajām partīcijām būs sistēmas.

• Athe
    0

Kā pie velna lai es izdzēšu kādu mistisku progresu no spēles? lieta tāda, ka iepatikās spēle jetpack joyride, bet kāds jau pacenties un visu atklājis, lai gan esmu tikai vienam čalim uz 5min iedevis un tas arī viss. mēģināju gan par jaunu ieinstalēt gan iztīrīt atmiņu, bet nekā :/

• Mahjarrat
    0

Šodien nonācu pie ļoti savāda secinājuma. Mani tomēr neapmierina parastā "HTC ONE X" mūzikas playera skaņa un ar beats ieslēgtu basi vispār pazūd.

Iesakiet kādu mūzikas player app lūdzu.

• Mr Raccoon
      0

Poweramp.
      Labākais pleyeris pēc manām domām.

• Shattred
      0

Es izmantoju Music Volume EQ un ka playeri - sensor music player vai parasto, kurš man samsung'ā.

• Persepolis
    0

Es zinu ka esmu samērā lēns, bet dēm tas ekrāns. Latvijas tirgum Eiropas tirgum viņš būs paredzēts?

http://oppostyle.com/

• obsidian
      0

Jā šis bez problēmām darbosies Latvijā, bet pagaidām tam nav lokalizētās versijas no kā izriet Latviešu valodas neesamība uz talruņa un arī garantijas remonta nolūkos telefonu sūtīs uz visdrīzāk Poliju, tad tas viss ievilksies.
      Šie ķīnieši gan spēj uztaisīt tiešām premium ierīci.

• WYM?
      0

Liekas esmu atradis savu telefonu ,ceru drīz viņu sagaidīt Latvijas tirgū.
      Paldies ,ka ieliki šeit apskatus ar šādu brīnišķīgu radījumu. smile_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 239 - 240 - 241 - ... - 328 - 329 -