Android

• Mahjarrat
    0

Topiks: uzrakstiet Fun Android Spēles.

Un moš kāds zin spēli, kur jāaizstāv kautkāda pils pret mostrīšiem, tur ir maģijas utt. Bija riktīgi in4īgi uz drauga Galaxija, bet neatceros nosaukumu.

• Mahjarrat
    0

Kas tā par Galaxy S3 Funkciju, ka uzliek virsū citam telefonam, un var nokačāt jebkuru failu, kuru grib?
    Es redzēju kautko tādu vienā no reviews ko skatījos.

• Ričards
      0

... tu pats atbildēji uz savu jautājumu.

• Mahjarrat
        0

Gribu zināt kā sauc, māsicas telefonā nevar atrast biggrin_mini2.gif

• Hibs
      0

Man vienīgajam tas S Beam atgādina veco labo infrasarkano failu pārsūtīšanu? hihi.gif

• Mr Raccoon
      0

Es nemāku internetu. Izdomāju pamēģināt updatos savu LG p500 uz Gingerbread 2.3.7.
      Kā to izdarīt? Vai pastāv liels risks, ka telefons pakārsies or smthn? Man vajag, lai arī visas citas funcijas strādātu kā tagad. Iespējams izteicos neskaidri, ja rodas jautājumi - jautājiet.

• Mr Raccoon
        0
        Citāts:
        Vai pastāv liels risks, ka telefons pakārsies or smthn? Man vajag, lai arī visas citas funcijas strādātu kā tagad.

Nebūs tā, ka pēkšņi var pilnīgi pārstāt darboties kamera?

• Hibs
          0

Ja tu netaisies raut ārā bateriju update instalēšanas laikā, tad nekādiem riskiem pat nevajadzētu būtu...

• Hibs
      0

Vai ir kāds app, kas atkarībā no kalendāra events uzliktu/noņemtu klusumu?
      Pirms lekcijām nereti aizmirstu uzlikt, vēl biežāk aizmirstu pēc lekcijām noņemt. Manai aizmāršīgajai galvai kas tāds nolāpīti noderētu.
       Mēģināju ko tādu atrast, bet neizdevās. Man tas šķiet visai pārsteidzoši, jo kas tāds škiet tiešām loģisks.

• Mahjarrat
      0

Jūsu domas: HTC One X VS. Samsung Galaxy S3?

• Mr Raccoon
        0

Es personīgi izvēlētos htc.

• Mahjarrat
          0

Aizmirsu pateikt, pierakstiet Kādēļ. Jo mani tas interesē. Vēlaizvien domāju par jaunu telefonu, jo uzzināju, ka Sony Xperia's baterijai ir ļooooooooooooooooooti īss darbības laiks.

• obsidian
          0

Izvēle starp neneglītu, bet labi uzbūvētu telefonu (HTC One X) vai neglītu telefonu, kuram var nomainīt bateriju (SGSIII).

• betmens22
          0

Jūsuprāt, visinteresantākās spēlītes laika kavēšanai? Man jau patīk Fruit ninja, Ninja fishing un kkas līdzīgs temple run.

• Hibs
            0

Pārsvarā īsinu laiku ar temple run.

• obsidian
            0

Dajebkāda klasiskā Solitare.

• Shattred
            0

Prāta/stratēģiskās spēles jeb spēles, kur jāpadomā, piemēram, jewls star, DefenderII, dragon hunter(vairāk tower def. spēle, bet tomēr forša), Block puzzle 3, Quell Reflect, Tap ņ'crash(pēc laika tā nobesīja, ka izdzēsu, bet tomēr laba spēlīte biggrin_mini2.gif ), Cut the rope,

- 1 - 2 - 3 - ... - 270 - 271 - 272 - ... - 328 - 329 -